Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je nedeľa, 28. apríla, meniny má: Jarmila

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnček cukru, 4 vajcia, 1 sladká smotana, prášok do pečiva, vanilínový cukor
Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Ostatné prísady vymiešame na cesto a na záve...


Potrebujeme tieto suroviny:
600 g bravčového pliecka, cibuľa, tuk, mletá paprika, voda, soľ, rasca, 400 g kyslej zeli, hladká múka, pol téglika smotany
Mäso nakrájame na kocky. Cibuľu nakrájame nadrobno, speníme ju na tuku, pri...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g teľacej pečene, 50 g slaniny, 50 g cibule, 40 g masla, 20 g múky, 200 ml mlieka, 200 ml kyslej smotany, soľ, mleté čierne korenie, rasca
Opláchnutú pečeň dáme na dve hodiny do mlieka zriedeného vodou (aby bola je...


Potrebujeme tieto suroviny:
150 g hladkej múky, 100 g tuku, 50 g práškového cukru, 1 žĺtok, 50 g čokolády
Suroviny vypracujeme na hladké cesto a dáme ho stuhnúť do chladničky. Potom...


Potrebujeme tieto suroviny:
2 menšie baklažány, 1 balík špagiet, 8 strúčikov cesnaku, 1 konzerva lúpaných paradajok, soľ, oregano, kečup
Baklažány umyjeme, osušíme, nakrájame na rezance a z každej strany osmažíme...


Potrebujeme tieto suroviny:
200 g polohrubej múky, 200 g práškového cukru, 4 vajcia, 1/2 prášku do pečiva, 10 lyžíc oleja, 10 lyžíc vlažnej vody, 4 lyžice punču, marhuľová marmeláda, na krém: 200 g masla + 4 lyžice práškového cukru + 1 vanilkový puding + 300 ml mlieka + 2 lyžice cukru
Žĺtky vyšľaháme s cukrom, pridáme olej a vodu a šľaháme do peny. Potom prid...


Potrebujeme tieto suroviny:
200 g hrachu, 50 g krúpov, 300 g klobásy, 1 cibuľa, cesnak, soľ, majoránka, 30 g masti, 40 g múky
Hrach večer pred varením očistime, umyjeme a namočíme do vody. Na druhý deň...


Potrebujeme tieto suroviny:
hrsť čučoriedok, biely jogurt, lístok mäty
Všetky suroviny dáme do mixéra a rozmixujeme dohladka....


Potrebujeme tieto suroviny:
1 väčší zeler, 6 vajec, majonéza, horčica, smotana, huby z konzervy (šampiňóny, kuriatka), soľ
Vajcia uvarte na tvrdo, oddeľte žĺtky a bielky. Uvarený zeler pokrájajte na...


Potrebujeme tieto suroviny:
8 na tvrdo uvarených vajec, 1 stredne veľká biela cibuľa, po 2 polievkové lyžice petržlenovej vňate, estragonu a čerstvej bazalky posekané na drobno, 1-2 polievkové lyžice horčice, 80 g smotany, soľ, mleté korenie, 8 polievkových lyžíc masla, 1-2 čajové lyžičky citrónovej šťavy
Vajíčka ošúpeme a po dĺžke prekrojíme na polovicu. Lyžičkou opatrne vyberem...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!