Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je sobota, 27. apríla, meniny má: Jaroslav

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
400 g hovädzej pečene, 40 g slaniny, 40 g cibule, 100 g koreňovej zeleniny, 2 dcl smotany, 1 dcl mlieka, 40 g hladkej múky, soľ, pol citróna, 1 lyžička horčice
Umytú a odblanenú pečeň nakrájame na plátky. Slaninu nakrájame na prúžky a ...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g tvarohu, 50 g masla, 3 vajcia, 2 lyžice krupice, 2 lyžice hrubej múky, strúhanka, soľ, maslo, džem, smotana
V mise vymiešame zmäknutý tuk s tvarohom, pridáme štipku soli, vajcia, krup...


Potrebujeme tieto suroviny:
200 g netučného tvarohu, 100 g zeleru, 100 g celozrnnej múky, petržlenová vňať, citrónová kôra, bylinková soľ
Tvaroh rozmiešame so soľou, citrónovou kôrou, krájaným petržlenom, strúhaný...


Potrebujeme tieto suroviny:
zmrazené hrušky
Zmrazené hrušky rozmixujeme dohladka....


Potrebujeme tieto suroviny:
200 g mletého mäsa (hovädzie a bravčové pol na pol), 400 g čerstvého špenátu, 1 vajce, 1 hrnček hovädzieho vývaru, 1/2 hrnčeka nastrúhaného výraznejšieho syra, 1 lyžička oleja, 2 lyžice masla, lístkové cesto, 1/2 lyžičky rasce, 1/2 lyžičky oregana, 1/2 lyžičky pálivej papriky, 1/2 lyžičky granulovaného cesnaku, 1/2 lyžičky granulovanej cibule, 1/2 lyžičky bylinkového korenia, soľ, čierne korenie
Mleté mäso osmažíme na panvici, počas vyprážania ho rozdrobíme. Špenát veľm...


Potrebujeme tieto suroviny:
600 g mletého mäsa (zmes hovädzieho a bravčového), 1 cibuľa, soľ, mleté čierne korenie, majorán, 1 lyžica horčice, trocha vody, 4 varené vajcia
Mleté mäso, nadrobno nakrájanú cibuľu a horčicu s trochou vody riadne premi...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg zemiakov, 4 lyžice olivového oleja, 2 lyžičky dijonskej horčice, čerstvý tymián, soľ, mleté ​​čierne korenie
Zemiaky dôkladne umyjeme, uvaríme v šupke (10-15 minút podľa veľkosti), zle...


Potrebujeme tieto suroviny:
750 g hovädzieho zadného mäsa, 5 plátkov slaniny, 250 g cibule, 150 g oleja, 100 g strúhanky, soľ, mleté ​​čierne korenie, petržlenová vňať (alebo pažítka), 2 lyžice hladkej múky, mäsový vývar
Cibuľu nakrájame na prúžky a opražíme na polovici množstva oleja. Z mäsa na...


Potrebujeme tieto suroviny:
600 g bravčového karé bez kostí, 1 cibuľa, 40 g masti, 4 zrnká čierneho korenia, 2 zrnká nového korenia, 1 bobkový list, mäsový vývar, soľ, na omáčku: 30 g masti + 40 g hladkej múky + mäsový vývar + 100 g šípok + 1 čajová lyžička cukru + citrónová šťava + soľ
Karé bez kostí vcelku prudko opečieme v rozohriatej masti zo všetkých strán...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g husacích drobkov, 250 g koreňovej zeleniny, 1 pór, 1 cvikla, 150 g kyslej kapusty, 1 zemiak, 2 strúčiky cesnaku, 70 g paradajkového pretlaku, olej, 1 PL octu, 1 PL cukru, 1 dl kyslej smotany, 2 bobkové listy, mleté čierne korenie, soľ
Husacie drobky umyte a uvarte. Na oleji opražte pretlak, cukor, ocot, prida...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!