Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je sobota, 04. mája, meniny má: Florián

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
400 g tvarohu, 50 g cibule, 100 g kapie, 80 g masla, 0,5 dl mlieka, soľ
Pretretý tvaroh, maslo, nadrobno pokrájanú kapiu, kúsok postrúhanej cibule ...


Potrebujeme tieto suroviny:
2 hrnčeky múky, 1 hrnček cukru, 1/2 hrnčeka mlieka, 1/2 hrnčeka oleja, 2 vajcia, 1/2 pohára džemu, 2 lyžičky škorice, 1 lyžička sódy bikarbóny
Do väčšej misy rozbijeme vajcia a vymiešame ich s cukrom. Primiešame múku z...


Potrebujeme tieto suroviny:
2 kg hovädzích líčok, 1 kg cibule, 80 g cesnaku, 800 g zemiakov, 30 g feferónok, 200 g paradajok, 200 g zelenej papriky, 150 g masti, soľ , 20 g mletej sladkej papriky, 2 g rasce, 1 g mletého čierneho korenia, 1 g majoránu, 200 ml čierneho piva, 1 zemiak na zahustenie
Cibuľu nakrájame na kocky a na masti opečieme do hneda. Pridáme hovädzie lí...


Potrebujeme tieto suroviny:
250 ml polohrubej múky, 125 ml kryštálového cukru, 1 vajce, 60 ml oleja, 80 ml mlieka, 1 vanilkový cukor, 1 lyžička kypriaceho prášku do pečiva, 9 sliviek
Vajce rozmiešame v mlieku, pridáme cukor, olej, vanilkový cukor, múku a prá...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 údené koleno (asi 0,5 kg), 250 g párkov, 250 g suchého žltého lúpaného poleného hrachu, 250 g mrkvy, 2 veľké cibule, 250 g kalerábu, 250 g zemiakov, 2 stopky zeleru, 3 celé klinčeky, 1 l vody, 500 ml svetlého piva, 1 lyžička horčice, zväzok petržlenovej vňate
Mrkvu, cibuľu, kaleráb, zemiaky a zeler pokrájame na kocky. Hrach opláchnem...


Potrebujeme tieto suroviny:
3 cukety, 1 cibuľa, 1-2 strúčiky cesnaku, olivový olej, 1/2 tégliku kyslej smotany, soľ, bazalka, oregano
Cukety umyjeme a neolúpané nakrájame nadrobno. Na olivovom oleji opražíme n...


Potrebujeme tieto suroviny:
0,5 kg zemiakov, cibuľa, sušené huby, mrkva, zeler, petržlen, soľ, korenie, majorán, zelerová vňať, cesnak, olej, hladká múka
Sušené huby namočíme na 30 minút do studenej vody. Zemiaky olúpeme, umyjeme...


Potrebujeme tieto suroviny:
2 bravčové srdcia, 5 dkg údenej prerastenej slaniny, 1 cibuľa, koreňová zelenina, soľ, divoké korenie, 1 lyžička plnotučnej horčice, bravčová masť
Srdce očistíme a prekrojíme na 4 časti. Na masti opečieme slaninu pokrájanú...


Potrebujeme tieto suroviny:
polovica kurčaťa, 500 g zemiakov, 300 ml kečupu, štvrtka masla, 2 cibule, 6 strúčikov cesnaku, mletá škorica, soľ
Kurča naporcujeme, osolíme, obalíme v škorici a uložíme na plech. Zemiaky n...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg hovädzej sviečkovice, 100 g anglickej slaniny, 300 g čerstvých šampiňónov, 200 g cibule, 20 g oleja, 1 dcl červeného vína, 0,5 dcl koňaku, soľ, 20 g červenej sladkej papriky
Menšiu sviečkovicu narežeme po dĺžke tak, aby vznikol otvor – kapsičk...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!