Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je štvrtok, 02. mája, meniny má: Žigmund

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
200 g červených (alebo bielych) fazule, 3 strúčiky cesnaku, 3 lyžice oleja, morská soľ
Uvarenú osolenú fazuľu pomelieme na mäsovom mlynčeku, pridáme rozotrený ces...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g teľacieho stehna, 40 g údenej slaniny bez kože, 40 g ryže, 40 g cibule, 1 vajce, 60 g zeleru, 40 g petržlenu, 60 g mrkvy, čierne korenie, nové korenie, bobkový list, 40 g hladkej múky, 2 dcl smotany, 1 dcl mlieka, 60 g tuku, 30 g masla, citrón, soľ, voda, 1 dcl bieleho vína.
Teľacie stehno nakrájame na rezne (plátky), zľahka naklepeme, osolíme a nap...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g jelenieho mäsa, 1 cibuľa, 1 lyžica sladkej papriky, štipka rasce, vývar, 1 lyžica múky, štipka majoránky, 1 strúčik cesnaku, 100 g slaniny, soľ
Na slanine osmažíme dozlatista nakrájanú cibuľku, pridáme mletú papriku, tr...


Potrebujeme tieto suroviny:
100 g čerstvých šampiňónov, 100 g šunky, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 1 šľahačková smotana, soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, olej
Špagety uvaríme podľa návodu na obale. Cibuľu a cesnak nakrájame nadrobno, ...


Potrebujeme tieto suroviny:
10 jabĺk, 250 g domáceho syra, 1 vajce, 3 lyžice cukru, vanilka, hrozienka
Z jabĺk vyberieme jadrovníky. Syr riadne premiešame s ostatnými surovinami ...


Potrebujeme tieto suroviny:
hlava, vnútornosti, 1 cibuľa, 1 zeler, 1 petržlen, 1/2 mrkvy, 40 g hladkej múky, 40 g masla, trochu mlieka, 2 l vody, soľ, muškátový kvet, petržlenová vňať, žĺtok
Z rozpolené hlavy vyberieme mozoček a hlavu dobre očistíme. Umytú hlavu a v...


Potrebujeme tieto suroviny:
3 vajcia, 300 ml sladkej smotany, 10 kandizovaných čerešní, 1 lyžica pomletých lieskových orieškov, 3 lyžice práškového cukru, na hrot noža angeliky
Žĺtky spolu s cukrom a so sladkou smotanou varíme za stáleho šľahania vo vo...


Potrebujeme tieto suroviny:
50 g zeleru, 50 g cvikly, 50 g póru, 1 vajce, soľ, mleté čierne korenie, 50 g bieleho jogurtu, 20 g eidamu
Zeler a cviklu uvaríme do polomäkka, potom pokrájame na malé kocky, pridáme...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g hydinovej pečene, 200 g slaniny, soľ, mleté čierne korenie, oregano, olej
Pečeň očistíme od bielych žiliek a blaniek, nakrájame na väčšie kúsky, oplá...


Potrebujeme tieto suroviny:
750 g bravčového mäsa (krkovička alebo pliecko alebo stehno), 2 plechovky červenej fazule, 1 plechovka kukuričných zŕn, 1 veľká cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 1 feferónka, 1 plechovka drvených paradajok, 1 malý paradajkový pretlak, soľ, sladká mletá paprika, mleté koriander, rímska rasca, chilli, olej
Na oleji speníme na kocky nakrájanú cibuľu, pridáme kocky mäsa, osolíme, ok...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!