Dnes je štvrtok, 09. mája, meniny má: Roland NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:1 broskyňa, pol banánu, pol hrnčeka nízkotučného mlieka, pol hrnčeka bieleho jogurtu Všetky suroviny dáme do mixéra a rozmixujeme dohladka....
Potrebujeme tieto suroviny:200 g ryže, 500 g špenátu, 1 cibuľa, 1 mrkva, 1 zeler, 25 g masla, parmezán, vývar, soľ Mrkvu, cibuľu a zeler najemno nasekáme a orestujeme na masle. Po chvíli pri...
Potrebujeme tieto suroviny:zemiaky, cibuľa, čerstvé (alebo sušené) huby, soľ, olivový olej, čerstvá petržlenová vňať, kyslá smotana Zemiaky uvaríme. Huby zaliate trochou vody podusíme. Až zmäknú, pridáme kys...
Potrebujeme tieto suroviny:250 g masla, 60 g medvedieho cesnaku, soľ Maslo necháme zmäknúť, potom pridáme medvedí cesnak, rozmixujeme dohladka a...
Potrebujeme tieto suroviny:400 g bravčového bôčika, 0,75 kg kyslej kapusty s nálevom, 150 g údenej klobásy, 40 g slaniny, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 30 g sušených húb, 3 lyžice paradajkového pretlaku, 30 g hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie, 2 bobkové listy Do hrnca dáme variť kapustu s nálevom (podľa potreby doplníme vodou), pridá...
Potrebujeme tieto suroviny:8 plátkov bravčového mäsa, kyslá kapusta, kyslá smotana, soľ, čierne korenie, zemiaky, olej Mäso naklepte, osoľte a okoreňte. Na rozohriatom oleji opečte z oboch strán...
Potrebujeme tieto suroviny:400 g bravčového bôčika, 250 g čínskej kapusty, 2 lyžice dezertného červeného vína, 1 lyžica Solamylu, 1 lyžica sójovej omáčky, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 40 g masti, soľ, mleté čierne korenie, ďumbier Prerastený bôčik vykostíme, zbavíme kože, nakrájame na hrubšie rezance, oso...
Potrebujeme tieto suroviny:100 g sušených fíg, niekoľko plátkov čerstvého ďumbiera, 1/4 lyžičky mletého nového korenia, 1/4 lyžičky nastrúhaného muškátového orieška, kúsok celej škorice, 4 klinčeky, 1 lyžička citrónovej šťavy, 6 dcl ďumbierového piva Figy dáme do hrnca, zalejeme vodou (aby boli figy potopené) a necháme zmäkn...
Potrebujeme tieto suroviny:1,5 kg údeného karé, 2 mrkvy, 200 g sušených sliviek, 5 dcl červeného vína, 1 lyžica ostrej horčice, chren, soľ, mleté čierne korenie Mäso umyjeme, vložíme do pekáča, pridáme slivky, zalejeme vínom zmiešaným s...
Potrebujeme tieto suroviny:50 ml jahodového sirupu, 50 ml smotany, 300 ml vychladenej sódy, 2 lyžice drveného ľadu, niekoľko kompótových višní Do šejkra vložíme ľad, prilejeme sirup a smotanu a dôkladne premiešame. Cez...
|
|