Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je sobota, 09. decembra, meniny má: Izabela

Záhorák z bravčového mäsa

Kategória: hlavné jedlá, bravčové mäso

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept záhorák z bravčového mäsa potrebujeme tieto suroviny:

   • 8 plátkov bravčového mäsa
   • kyslá kapusta
   • kyslá smotana
   • soľ
   • čierne korenie
   • zemiaky
   • olej
Recept záhorák z bravčového mäsa pripravíme takto:
Mäso naklepte, osoľte a okoreňte. Na rozohriatom oleji opečte z oboch strán. Do vyššieho pekáča naukladajte mäso a na každý plát dajte kôpku kyslej kapusty a 2 PL kyslej smotany. Očistené zemiaky rozštvrťte a poukladajte pomedzi mäso na voľné miesto. Dajte piecť do rúry až kým nie sú zemiaky upečené.



V našej kuchárke bolo okrem receptu Záhorák z bravčového mäsa nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať:

Bačovský guláš z baranieho mäsa   Bifteky z konského mäsa   Lenivá baba z bravčového mäsa   Lenivá baba z kuracieho mäsa   Musaka z bravčového mäsa   Plnená roláda z kuracieho mäsa   Poľovnícka roláda z jelenieho mäsa   Poľovnícka roláda z srnčieho mäsa  


záhorák z bravčového mäsa, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2023 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!