![]() ![]() KUCHÁRSKE RECEPTY ĎALŠIE KATEGÓRIE |
Dnes je sobota, 09. decembra, meniny má: Izabela ![]() • 8 plátkov bravčového mäsa • kyslá kapusta • kyslá smotana • soľ • čierne korenie • zemiaky • olej Recept záhorák z bravčového mäsa pripravíme takto:
Mäso naklepte, osoľte a okoreňte. Na rozohriatom oleji opečte z oboch strán. Do vyššieho pekáča naukladajte mäso a na každý plát dajte kôpku kyslej kapusty a 2 PL kyslej smotany. Očistené zemiaky rozštvrťte a poukladajte pomedzi mäso na voľné miesto. Dajte piecť do rúry až kým nie sú zemiaky upečené. V našej kuchárke bolo okrem receptu Záhorák z bravčového mäsa nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať: Bačovský guláš z baranieho mäsa Bifteky z konského mäsa Lenivá baba z bravčového mäsa Lenivá baba z kuracieho mäsa Musaka z bravčového mäsa Plnená roláda z kuracieho mäsa Poľovnícka roláda z jelenieho mäsa Poľovnícka roláda z srnčieho mäsa záhorák z bravčového mäsa, recept, hlavné jedlá |
|