Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 19. apríla, meniny má: Jela

Údené karé na víne

Kategória: hlavné jedlá, bravčové mäso

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept údené karé na víne potrebujeme tieto suroviny:

   • 1,5 kg údeného karé
   • 2 mrkvy
   • 200 g sušených sliviek
   • 5 dcl červeného vína
   • 1 lyžica ostrej horčice
   • chren
   • soľ
   • mleté čierne korenie
Recept údené karé na víne pripravíme takto:
Mäso umyjeme, vložíme do pekáča, pridáme slivky, zalejeme vínom zmiešaným s 2,5 dcl vody, prikryjeme a 24 hodín marinujeme. Potom mäso vyberieme z marinády, osušíme, potrieme horčicou, vložíme späť do pekáča, pridáme mrkvu nakrájanú na kolieska, prikryjeme a pečieme vo vyhriatej rúre 50 minút. Počas pečenia mäso obraciame a polievame šťavou. Mäkké mäso vyberieme, výpek ochutíme soľou a korením, podľa potreby dolejeme vodu a povaríme. Mäso podávame nakrájané na plátky, poliate omáčkou.





údené karé na víne, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!