Dnes je pondelok, 06. mája, meniny má: Hermína NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:3 steaky zo sumca, kúsok slaninky, 4 väčšie zemiaky, 2 cibule, 4 paradajky, 2 papriky, maslo, soľ, čierne korenie, petržlenová vňať Očistené zemiaky pokrájame na kolieska, predvaríme a poukladáme na vymasten...
Potrebujeme tieto suroviny:400 g baranieho mäsa, 100 g údenej slaniny, rastlinný olej, 2 cibule, mletá paprika, soľ, mleté čierne korenie, 2 zelené papriky, vývar, 4 paradajky, petržlenová vňať Prerastenú údenú slaninu nakrájame na malé kocky a rozškvaríme na troche ra...
Potrebujeme tieto suroviny:100 g tresky, 1 menšia cibuľa, 1 mrkva, 1 zemiak, 50 g slávok, soľ, nové celé korenie, bobkový list, mletá červené paprika, tymián, petržleňová vňať, 1 lyžička slnečnicového oleja Mrkvu a zemiak očistíme, umyjeme, pokrájame na kocky, krátko orestujeme na ...
Potrebujeme tieto suroviny:1 zeler, 1 biely jogurt, olej, soľ, cukor, citrón, hrsť vlašských orechov, hrsť hrozienok Zeler ošúpeme, nakrájame na rezance, vložíme do okyslenej a osolenej vody a...
Potrebujeme tieto suroviny:4 väčšie zemiaky, 1 hrnček mlieka, pol lyžice masla, 1-2 žĺtky, soľ, petržlenová vňať Zemiaky ošúpeme, nakrájame na menšie kúsky a v osolenej vode uvaríme domäkk...
Potrebujeme tieto suroviny:husia pečeň, slanina, cibuľa, mlieko, masť, soľ, klinčeky, mletá paprika, hladká múka Umytú celú husiu pečeň vložíme na pol hodiny do studeného mlieka, aby bola ...
Potrebujeme tieto suroviny:300 g vykostených kuracích stehien, 400 g uvarených cestovín, farebné papriky, cuketa,
pór, čierne olivy, smotana na varenie, soľ, vegeta, mleté čierne korenie, olej, bazalka, sezamové semienka Vykostené kuracie stehná nakrájame na menšie kúsky, posolíme ich, okoreníme...
Potrebujeme tieto suroviny:400 g rybieho filé, 150 g ryže, 2 banány, 1 malá konzerva ananásu, olej, 1 klinček, 100 ml bieleho jogurtu, citrónová šťava, kapary, soľ, celé korenie Rybie filé osolíme, opečieme na panvici na rozohriatom oleji, vyberieme a n...
Potrebujeme tieto suroviny:500 g zemiakov, kúsok zeleru, 120 g mrkvy, pór, cibuľa, 20 g masti, 1 l mäsového vývaru, soľ, mleté čierne korenie, muškátový oriešok, majorán, 50 g údeného bôčika, 2 párky, 1,5 dl smotany, petržlenová vňať Zemiaky, zeler, mrkvu a pór očistíme a nadrobno pokrájame. Cibuľu pokrájame...
Potrebujeme tieto suroviny:20 "tvrdých" húb veľkých 10-15 cm (najlepšie hríby alebo podhřiby), kúsok masla, anglická slanina, soľ, čierne mleté korenie, mletá červená paprika, cesnak, smotana na šľahanie Huby očistíme a nakrájame na väčšie silnejšie plátky. Slaninu nakrájame na ...
|
|