Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je utorok, 30. apríla, meniny má: Anastázia

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg bravčových rebierok, soľ, rasca, voda
Bravčové rebierka dáme do pekáča, osolíme, posypeme rascou a za občasného p...


Potrebujeme tieto suroviny:
700 g zemiakov uvarených v šupke, cca 250 g polohrubej múky, 1 vajce, soľ, 1 hrnček mlieka, mletý mak (alebo strúhaný perník), práškový cukor
Vychladnuté zemiaky ošúpeme a najemno nastrúhame. Dosku posypeme časťou múk...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 syr v črievku, 1 cibuľa, 3 vajcia, soľ, korenie, 1 lyžica horčice
Vajcia uvaríme natvrdo, olúpeme, nakrájame na drobné kocky, pridáme syr a n...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g bravčovej pečene, 1 cibuľa, 2 lyžice olivového oleja, soľ, 2 lyžice sladkej papriky, 1 lyžička majoránky, 1 lyžička drvenej rasce, hladká múka na zahustenie, 3 strúčiky cesnaku
Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme nadrobno nakrájanú peče...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 žĺtka, 1 šľahačková smotana, 0,5 l mlieka, 0,33 l čerešňového likéru, 100 g cukru, 1 balíček vanilkového cukru, trochu škorice, strúhaná kôra z polovice citrónu
Žĺtka s cukrom, vanilkovým cukrom a škoricou rozhabarkujeme v hrnci a pri m...


Potrebujeme tieto suroviny:
3 kg zrelých tvrdých broskýň, 1,5 l vody, 500 g kryštálového cukru, 1 lyžička kyseliny citrónovej, 8 hviezdičiek badiánu
Zvaríme vodu s cukrom. Broskyne umyjeme, olúpeme, rozkrojíme na polovičky, ...


Potrebujeme tieto suroviny:
300 g kostí, 200 g predného hovädzieho mäsa, polovica klobásy, 200 g červenej repy, 200 g zemiakov, 50 g mrkvy, 20 g petržlenu, 1 cibuľa, 3 lyžice paradajkového pretlaku, 30 g masti, 1 lyžica hladkej múky, štipka cukru, ocot, soľ, korenie, 1,3 l vody, bobkový list, kyslá smotana
Mrkvu, petržlen a cibuľu nakrájame na rezance, opražíme na časti masti, pri...


Potrebujeme tieto suroviny:
300 g mletého mäsa, 50 g cibule, 50 g mrkvy, 50 g zeleru, 50 g petržlenu, 50 g ryže, 250 g bieleho jogurtu, 2 vajcia, soľ, mleté čierne korenie, čubrica, ocot, 1,5 l hovädzieho vývaru, hladká múka
Mleté mäso zmiešame s ryžou, soľou, korením a čubricou. Zo zmesi vytvarujem...


Potrebujeme tieto suroviny:
bravčová pečeň, cibuľa, paprika, paradajky, kečup, soľ, mleté ​​čierne korenie, olej
Na oleji speníme na plátky nakrájanú cibuľu, pridáme na rezance pokrájanú b...


Potrebujeme tieto suroviny:
zemiaky, trocha vody
Zemiaky olúpeme, umyjeme, celé ich vložíme do veľkého hrnca na parák na kne...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!