![]() ![]() KUCHÁRSKE RECEPTY ĎALŠIE KATEGÓRIE |
Dnes je sobota, 30. septembra, meniny má: Jarolím ![]() • 4 bravčové rezne • 50 g anglickej slaniny • 300 g čerstvých húb • 1 cibuľa • 3 vajcia • 2 syry typu Hermelín • soľ • mleté čierne korenie • drvenú rascu • olej • petržlenová vňať Recept kráľovský rezeň pripravíme takto:
Rezne naklepeme, okraje narežeme, okoreníme, osolíme a na oleji po oboch stranách opečieme domäkka. Huby očistíme, nakrájame na plátky a spolu s nakrájanou cibuľou podusíme. Potom zalejeme vajcami a necháme stuhnúť. Hubovú zmes dochutíme rascou a soľou. Opečené rezne preložíme na plech, na každý rezeň dáme kopček hubovej praženice, poukladáme plátky syra, posypeme rezančekmi slaniny, vložíme do predhriatej rúry a krátko zapečieme (až sa syr roztaví). Kráľovský rezeň ozdobíme petržlenovou vňaťou a ihneď podávame. V našej kuchárke bolo okrem receptu Kráľovský rezeň nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať: Anglický bravčový rezeň Bravčový prírodný rezeň so smaženou cibuľou Bravčový rezeň Ohio Bravčový rezeň so šunkou a nivou Kurací rezeň Mozart Minútkový teľací rezeň Rolovaný syrový rezeň Savojský rezeň Teľací rezeň so šunkou kráľovský rezeň, recept, minútky |
|