Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je štvrtok, 09. apríla, meniny má: Milena

Francúzsky biftek

Kategória: minútky, hovädzie mäso

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept francúzsky biftek potrebujeme tieto suroviny:

   • 4 klátiky hovädzej sviečkovice po asi 200 g
   • 1 lyžica čierneho korenia
   • 1 lyžice bieleho korenia
   • 4 guľôčky nového korenia
   • 2 lyžice oleja
   • soľ
   • 4 cl koňaku
   • 20 g masla
   • 250 ml smotany na šľahanie
Recept francúzsky biftek pripravíme takto:
Oba druhy korenia a nové korenie nahrubo roztlčieme a obalíme v ňom mäso. Opekáme ho v rozpálenom oleji, minútu z každej strany. Znížime teplotu a dopekáme 2-4 min podľa požadovaného stupňa prepečenia. Hotové mäso vyberieme a osolíme. Výpek rozriedime koňakom, pridáme maslo, smotanu a premiešame. Po zhustnutí osolíme. Bifteky polejeme omáčkou a podávame so zemiakovými kroketami.



V našej kuchárke bolo okrem receptu Francúzsky biftek nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať:

Biftek   Biftek na červených fazuľkách s diabolskou omáčkou a zelerovými chipsy   Biftek po židovsky   Biftek s hermelínom   Bifteky s vajcom  


francúzsky biftek, recept, minútky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2020 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!