Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je štvrtok, 02. mája, meniny má: Žigmund

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
400 g kyslej kapusty, 100 ml smotany, 2 vajcia, 4 plátky varenej údenej šunky, 150 g tvrdého syra, 2 lyžičky masla
Kapustu prepláchneme, nadrobno nakrájame, opražíme a zahustíme smotanou, v ...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg údeného pliecka, 2 cibule, 300 g mrkvy, 1 zeler, 1 lyžica cukru, 2 bobkové listy, 6 klinčekov, 125 ml bieleho vína, 3 dcl vína na podlievanie, olej
Mäso povaríme 20 minút s bobkovým listom a klinčekmi. Práškový cukor zmieša...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g hovädzej pečene, 40 g slaniny, 40 g cibule, 100 g koreňovej zeleniny, 2 dcl smotany, 1 dcl mlieka, 40 g hladkej múky, soľ, pol citróna, 1 lyžička horčice
Umytú a odblanenú pečeň nakrájame na plátky. Slaninu nakrájame na prúžky a ...


Potrebujeme tieto suroviny:
3 stopky rebarbory, polovica ľadového šalátu, 8 reďkoviek, 200 g kyslej smotany, 1 lyžička trstinového cukru, 1 lyžica panenského repkového oleja, soľ, korenie
Rebarbory olúpeme, nakrájame na tenké plátky, dáme do panvice, prilejeme tr...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 hlávka karfiolu, 150 ml smotany, 4 lyžice masla, 2 strúčiky cesnaku, soľ, mleté ​​čierne korenie, nastrúhaný muškátový oriešok
Karfiol rozdelíme na ružičky a v osolenej vode so strúčikmi cesnaku uvaríme...


Potrebujeme tieto suroviny:
5 cibúľ, hrsť ryže, mäsový vývar
Cibuľu nakrájame na tenšie kolieska, pridáme hrsť ryže, zalejeme vývarom a ...


Potrebujeme tieto suroviny:
čerešne, cukor, rum
Umyté čerešne vkladáme do zaváracieho pohára a každú vrstvu čerešní zasypem...


Potrebujeme tieto suroviny:
300 g vareného údeného mäsa, 8 vajec uvarených natvrdo, 2 žĺtky, 1 téglik kyslej smotany, 200 g nastrúhaného syra, masť
Vajcia nakrájame na plátky, údené mäso nakrájame na malé kocky. Do vymasten...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, červenej fazule v paradajkovom chilli náleve, paradajkové pyré passata, mrazená kukurica, zmes Mexické bylinky, napoly varená ryža, pšeničné tortilly, eidam, olej
Nakrájanú cibuľu a cesnak krátko opražíme na oleji. Potom pridáme konzervu ...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 porcie králika, 100 g slaniny, 100 ml bieleho suchého vína, 1 lyžica masla, 1 hlavička cesnaku, 2 mladé cibuľky, pár vetvičiek rozmarínu, soľ, čierne mleté korenie, 4 lyžice oleja, trochu vývaru na podliatie
Porcie králika odblaníme, umyjeme a prešpikujeme slaninou. Polovicu oleja z...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!