Dnes je piatok, 26. apríla, meniny má: Jaroslava NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:1 kg zemiakov, 2 vajcia, hladká múka, cesnak, soľ, čierne korenie, majoránka, masť Zemiaky ošúpeme, nastrúhame a necháme chvíľu odstáť. Potom zlejeme vodu, kt...
Potrebujeme tieto suroviny:300 g bielej špargle, 4 zemiaky, 1 dcl 33% smotany, soľ, biele korenie, olivový olej Špargľu ošúpeme, nakrájame na približne trojcentimetrové valčeky a povaríme...
Potrebujeme tieto suroviny:zemiaky, trocha vody Zemiaky olúpeme, umyjeme, celé ich vložíme do veľkého hrnca na parák na kne...
Potrebujeme tieto suroviny:1 šalátová uhorka, 4 malé cibuľky, 2 paradajky, 2 poháre bieleho jogurtu, zelená petržlenová vňať, kôpor, soľ, 1 ČL mletej rasce, mleté biele korenie Uhorku nakrájajte na veľmi tenké kolieska, jadrá odstráňte a kolieska uhork...
Potrebujeme tieto suroviny:mrazené černice, sóda, cukor Černice zalejeme sódou, necháme chvíľku rozmraziť, potom pridáme cukor podľ...
Potrebujeme tieto suroviny:4 bravčové kotlety, 1 bravčová nožička, 150 g bravčových koží, 2 bielky, 80 g koreňovej zeleniny, 50 g cibule, 125 ml octu, 5 zrniek čierneho korenia, 2 zrnká nového korenia, bobkový list, soľ Bravčové kotlety osušíme a na mastnej strane ich dvakrát narežme. V osolene...
Potrebujeme tieto suroviny:120 g rybieho filé, soľ, rasca, olej, cibuľa, tri kúsky koreňovej zeleniny, sterilizovaný hrášok v konzerve, 2 zemiaky Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájanú alebo postrúhanú koreň...
Potrebujeme tieto suroviny:150 g čerstvých húb, 100 g koreňovej zeleniny, 80 g karfiolu, 80 g kapusty, 50 g cibule, 3 strúčiky cesnaku, 2 dcl smotany, 20 g múky, soľ, bazalka, petržlenová vňať, 80 g oleja, 100 g eidamskej tehly Huby a koreňovú zeleninu očistíme a nakrájame na menšie kúsky, kapustu nakr...
Potrebujeme tieto suroviny:250 g nízkotučného tvarohu, 3 lyžice bieleho jogurtu, 50 g póru, 1 väčšiu mrkvu, soľ, 1/4 lyžičky mletej červenej papriky Pór nakrájame nadrobno, mrkvu nastrúhame na jemnom strúhadle, pridáme tvaro...
Potrebujeme tieto suroviny:500 g špenátu, 20 g cibule, 100 g šunky, 2 lyžice mlieka, 2 vajcia, 60 g masla, 3 lyžice strúhaného čedaru, soľ, maslo Špenát očistíme, dobre umyjeme, sparíme, scedíme a nasekáme. Na rozpustenom...
|
|