Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je nedeľa, 05. mája, meniny má: Lesana

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
300 g kuracej pečene, 50 g údenej slaniny, 100 ml červeného vína, horčica, paradajkový pretlak, soľ, štipľavá mletá paprika, mleté čierne korenie
Slaninu pokrájame na rezance a necháme vyškvariť. Pridáme kuraciu pečeň pok...


Potrebujeme tieto suroviny:
5 strúčikov cesnaku, kari, majoránka, olej, hladká múka, smotana, osmažené kocky rožku alebo chleba
Strúčiky cesnaku utrieme a speníme na oleji. Prisypeme karí a majoránku a k...


Potrebujeme tieto suroviny:
20 g zemiakov, 40 g póru, 20 g mrkvy, 20 g petržlenu, 20 g zeleru, 20 g karfiolu, 5 g sušených húb, 3 g cesnaku, soľ, čierne korenie, rasca, majorán
Uvaríme huby, pridáme nakrájanú zeleninu a zemiaky (časť zemiakov nastrúham...


Potrebujeme tieto suroviny:
800 g teľacej pečene, 100 g slaniny, 100 g masla, 0,5 l mlieka, 200 ml kyslej smotany, 2 lyžice hladkej múky, 200 ml mäsového vývaru, soľ, mleté čierne korenie
Pečeň odblaníme a očistenú namočíme do mlieka na 1 hodinu. Potom osušíme, p...


Potrebujeme tieto suroviny:
8 bielkov, soľ, čierne korenie, 25 dkg strúhaného syra
Z bielkov ušľaháme pevný sneh, osolíme a okoreníme a veľmi opatrne vmiešame...


Potrebujeme tieto suroviny:
zemiaky, maslo, čerstvý chren, soľ
Zemiaky ošúpeme, umyjeme a uvaríme v osolenej vode domäkka. Scedíme, pridám...


Potrebujeme tieto suroviny:
300 g kuracieho mäsa, 200 g hovädzieho predného bez kostí, 200 g koreňovej zeleniny (mrkva + zeler + petržlen), 100 g kapusty, 150 g póru, 1 cibuľa, 20 g feferónky, 20 g sušených húb, soľ, 100 g oleja, 1 vajce, 50 g špagiet, celé čierne korenie, 2 strúčiky cesnaku, 3 l vody, tabasco
Hovädzie mäso dáme variť do osolenej vody spolu s celým korením a cibuľou. ...


Potrebujeme tieto suroviny:
3 cl ginu, 3 cl vodky, 3 cl Cointreau
Do miešacieho pohára vložíme ľad, pridáme všetky ingrediencie a premiešame....


Potrebujeme tieto suroviny:
50 dkg polohrubej múky, 40 dkg varených teplých lisovaných zemiakov, 250 ml mlieka, 1 kocka kvasníc, 1 lyžica cukru, 6 dkg masla, 3 žĺtky, citrónová kôra, soľ, rum, tuhší lekvár, 2 kocky stuženého tuku na vyprážanie, kolieska mrkvy
Ošúpané zemiaky uvaríme v osolenej vode. Ešte teplé ich prelisujeme alebo n...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 šalátová uhorka, kúsok póru, 250 ml nízkotučnej smotany, maslo, soľ, kari
Uhorku ošúpeme a nakrájame na štvrtinové špalíky a na rozpustenom masle ich...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!