Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 03. mája, meniny má: Galina, Timea

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
70 dkg francúzskej muškátovej tekvice, 1 cibuľu, 1 strúčik cesnaku, 1 lyžica masla, 0,75 l kuracieho bujónu, soľ, mleté korenie, 125 ml smotany na šľahanie, tekvicový olej, pažítka
Očistenú tekvicu nakrájame na malé kocky. Cibuľu a cesnak nasekáme na drobn...


Potrebujeme tieto suroviny:
2 vajcia, 2 lyžice hrubej múky, 20 g masla, 1 l vody, soľ, čierne mleté korenie, petržlenová vňať
Z masla a múky usmažíme zápražku. Keď má svetlo hnedú farbu, pridáme vajcia...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 kg čerešní, 3 lyžice kryštálového cukru, 2 vanilkové cukry
Čerešne očistíme, preberieme, vykôstkujeme a rozmixujeme dohladka. Potom pr...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g kyslej kapusty, 1 cibuľa, olej, mletá červená paprika
Kapustu nakrájame, pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu, posypeme mletou če...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g bravčovej pečene, 150 g cibule, 60 g masti, 40 g hladkej múky, soľ, rascu, mleté ​​čierne korenie, vývar
Pečeň umyjeme a nakrájame na tenké plátky. Na rozpustenej masti speníme nad...


Potrebujeme tieto suroviny:
0,5 kg mletého mäsa, 1 hlávka kapusty, 0,5 kg kyslej kapusty, 100 g ryže, slanina, 1 cibuľa, soľ, korenie, 1 zelená nepálivá paprika, kečup
Mäso zomelieme aj so zelenou paprikou, pridáme prepranú ryžu, soľ, korenie ...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 plátky bravčového stehna, 100 g jadier vlašských orechov, 150 g cibule, 1 lyžica hladkej múky, cesnak, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať, olej
Plátky bravčového stehna mierne naklepeme, po okrajoch narežeme, osolíme, o...


Potrebujeme tieto suroviny:
300 g húb, 50 g masla, 150 ml smotany, 1 lyžica plnotučnej horčice, 1 lyžica kečupu, 1 lyžica sójovej omáčky, 1 lyžica citrónovej šťavy, soľ, korenie, toasty
Huby očistíme, nakrájame a podusíme na masle. Z ostatných surovín urobíme o...


Potrebujeme tieto suroviny:
800 g filé, 2 póry, 8 rajčín, cesnak, soľ, petržlenová vňať, 2lyžice oleja, 1 lyžice masla, 1 lyžica hladkej múky
Póry nakrájame na kúsky a opečieme na oleji a polovici masla. Rybu nakrájam...


Potrebujeme tieto suroviny:
300 g ananásu, 500 ml bieleho vína, 100 g práškového cukru, šťava z 1 citróna, citrónová kôra, 400 ml vody
Ananás nadrobno nasekáme, dáme do sklenenej nádoby, pridáme preosiaty cukor...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!