Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je pondelok, 20. mája, meniny má: Bernard

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
2 hrnčeky polohrubej múky, 2 hrnčeky cukru kryštál, 1 hrnček nepomletého maku, 1 hrnček mlieka, 1 hrnček oleja, 3 vajíčka, marhuľový džem, práškový cukor
Múku, cukor a mak poriadne premiešame a postupne pridáme mlieko, žĺtka, ole...


Potrebujeme tieto suroviny:
6 hrušiek, 9 sušienok, 50 g obielených mandlí, hrozienka, 85 g posekanej čokolády, 1 vyšľahané vajce, 2 lyžice medu, šľahačka
Hrušky umyjeme, rozkrojíme po dĺžke napoly, vyberieme jadrovníky, lyžičkou ...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 bažant, cesnak podľa chuti, soľ, korenie
Bažanta rozporcujeme, osolíme, potrieme roztlačeným cesnakom, dáme do pekáč...


Potrebujeme tieto suroviny:
uhorky, mrkva
Uhorky a mrkvy ošúpeme, nakrájame na menšie kusy a rozmixujeme....


Potrebujeme tieto suroviny:
340 g špargle, 1 lyžica olivového oleja, 1 strúčik cesnaku, 1 lyžica kapár, šťava z 1 pomaranča, soľ, mleté čierne korenie
Špargľu ošúpeme, odstránime drevnatú spodnú časť, dáme do vriacej vody a va...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g jahôd(kompót,čerstvé alebo mrazené), 75 ml ríbezľového džemu, 2 lyžičky maizeny, 2 lyžice citrónovej šťavy, zmrzlina
Všetko povaríme, kým sa jahody mierne nerozvaria a omáčka nezhustne. Hotovo...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g mletého hovädzieho mäsa, 250 g zelených fazuliek, 1 cuketa, 1 malá konzerva kukurice, 500 ml paradajkovej šťavy, 2 cibule, 1 zelená feferónka, 1 červená feferónka, 3 strúčiky cesnaku, čerstvá saturejka, čerstvá petržlenová vňať, olej, soľ, chilli
Mleté mäso opečieme na oleji, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a restujeme...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg zemiakov, 8 hláv bedle vysokej, 1 cibuľa, 2 vajcia, smotana na varenie 12%, soľ, čierne mleté korenie, rasca, majorán
Zemiaky nakrájame na kolieska a uvaríme v osolenej vode (asi 10 minút). Na ...


Potrebujeme tieto suroviny:
800 g špargle, 1 žĺtok, 3 lyžice masla, 150 ml mlieka, 1-2 lyžice polohrubej múky, soľ, 1-2 lyžice sekanej pažítky
Špargľu umyjeme, ošúpeme, odrežeme konce, vložíme do hrnca s mierne osoleno...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 zeler, 1 biely jogurt, olej, soľ, cukor, citrón, hrsť vlašských orechov, hrsť hrozienok
Zeler ošúpeme, nakrájame na rezance, vložíme do okyslenej a osolenej vody a...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!