Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 03. mája, meniny má: Galina, Timea

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
2 plátky šunky, 50 g bryndze, 100 g masla, zelenina na obloženie
Bryndzu s maslom vyšľaháme dopenista. Z plátkov šunky vytvoríme na tanieri ...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g rybieho filé, 150 g ryže, 2 banány, 1 malá konzerva ananásu, olej, 1 klinček, 100 ml bieleho jogurtu, citrónová šťava, kapary, soľ, celé korenie
Rybie filé osolíme, opečieme na panvici na rozohriatom oleji, vyberieme a n...


Potrebujeme tieto suroviny:
čerešne, voda, cukor
Čerešne zbavíme stopiek, prepláchneme pod studenou tečúcou vodou, naplníme ...


Potrebujeme tieto suroviny:
1,2 kg baranieho pleca, 3 cibule, 2 strúčiky cesnaku, 250 ml vody, 3 lyžice oleja, 1 lyžička mletého zázvoru, soľ, štipka šafranu, vňať koriandra, voda, 2 citróny, 1/3 hrnčeka olív
Do kotlíka dáme olej, zázvor, soľ, šafran, drvený cesnak a za neustáleho tr...


Potrebujeme tieto suroviny:
600 g rozličných rýb, 60 g cibule, 250 ml kyslej smotany, hladká múka, soľ, 1 lyžička červenej papriky, 50 g tuku, cukor, ocot
Očistené a umyté ryby odkostíme, pokrájame na kocky a osolíme. Na rozpáleno...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g vykôstkovaných čerešní, 125 g hladkej múky, 4 vajcia, 2 lyžice cukru, 6 dcl mlieka, maslo na vymastenie, 3 lyžice rumu, soľ, cukor na ozdobenie
Múku nasypeme do misy, do múky urobíme jamku, do nej dáme vajcia, cukor a s...


Potrebujeme tieto suroviny:
600 g rybieho filé, 100 g anglickej slaniny, 80 g tvrdého syra, 2 dcl mlieka, 3 vajcia, soľ, korenie, hladká múka
Filé nakrájame na plátky, osolíme a namočíme do mlieka. Potom opečieme. Ang...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 bravčové rezne, 4 plátky ementálu, 10 dkg strúhaného ementálu, citrón, soľ, mleté ​​čierne korenie, hladká múka, 2 vajcia, strúhanka
Rezne naklepeme, pokvapkáme citrónom, osolíme, okoreníme a posypeme strúhan...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 údené koleno (asi 0,5 kg), 250 g párkov, 250 g suchého žltého lúpaného poleného hrachu, 250 g mrkvy, 2 veľké cibule, 250 g kalerábu, 250 g zemiakov, 2 stopky zeleru, 3 celé klinčeky, 1 l vody, 500 ml svetlého piva, 1 lyžička horčice, zväzok petržlenovej vňate
Mrkvu, cibuľu, kaleráb, zemiaky a zeler pokrájame na kocky. Hrach opláchnem...


Potrebujeme tieto suroviny:
zemiaky, biely jogurt, cesnak, soľ, kučeravá petržlenová vňať, extra panenský olivový olej
Surové neolúpané zemiaky umyjeme, zalejeme vodou, pridáme rascu a uvaríme. ...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!