Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 26. apríla, meniny má: Jaroslava

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
200 g červených (alebo bielych) fazule, 3 strúčiky cesnaku, 3 lyžice oleja, morská soľ
Uvarenú osolenú fazuľu pomelieme na mäsovom mlynčeku, pridáme rozotrený ces...


Potrebujeme tieto suroviny:
600 g bravčovej krkovičky, 30 g cibule, 1 rajčinový pretlak, soľ, mleté korenie, 2 dcl piva, hladká múka
Mäso naklepeme, osolíme a okoreníme, obalíme v hladkej múke a zprudka z obo...


Potrebujeme tieto suroviny:
800 g morčacieho mäsa, 4 väčšie zemiaky, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 1 červená paprika, 1 zelená paprika, 1 žltá paprika, 2 lyžice paradajkového pretlaku, 2 vetvičky rozmarínu, vývar, 3 lyžice oleja, soľ, čierne korenie
Cibuľu a cesnak nakrájame nadrobno a speníme na oleji. Pridáme na kocky nak...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 cl whisky, 1 lyžička práškového cukru, 3 lyžice citrónovej šťavy, 1 plátok citrónu
Whisky zohrejeme, ale nevaríme. Do predhriateho pohára nalejeme 5 cl teplej...


Potrebujeme tieto suroviny:
20 slaných sezamových krekrov, 10 čerešňových paradajok, 20 plátkov prosciutta, smotanový toastový syr, parmezán, lístky rukoly, mleté čierne korenie
Paradajky umyjeme, osušíme a nakrájame na tenké kolieska. Rukolu umyjeme a ...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g mletého bravčového mäsa, 5 vajec, 1 lyžica vody, strúhanka, trocha múky, 1 lyžička pikantnej horčice, soľ, čierne korenie, čerstvá bazalka, čerstvá petržlenová vňať, olej na vyprážanie
4 vajcia uvaríme natvrdo, olúpeme necháme vychladnúť a potom obalíme v múke...


Potrebujeme tieto suroviny:
300 g kyslej kapusty, 1 cibuľa, 0,25 l kyslej smotany, 2 lyžice hladkej múky, l lyžica tuku, soľ, drvená rasca
Kapustu vložíme do litra horúcej vody a uvaríme do mäkka. Múku rozmiešame v...


Potrebujeme tieto suroviny:
380 g polohrubej múky, 1 balíček prášku do pečiva, 8 vajec, 400 g práškového cukru, 6 lyžíc vody, tuk a múka na prípravu plechu, na prvú plnku: 750 g marhuľového kompótu aj s nálevom + 150 g ríbezľového lekváru + rum, na druhú plnku: 125 g strúhaného kokosu + 250 g mlieka + 250 g masla + 200 g práškového cukru, 50 g postrúhanej čokolády
Žĺtky s cukrom vymiešame, pridáme vodu, múku s práškom do pečiva a nakoniec...


Potrebujeme tieto suroviny:
bažant, 100 g slaniny, 150 g tuku, 200 g šampiňónov, 1 cibuľa, soľ, čierne korenie, nové korenie, bobkový list
Bažanta vypitveme, očistíme a prešpikujeme ho polovičným množstvom slaniny....


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g cestovín, 2 konzervy tuniaka (najlepšie kúsky vo vlastnej šťave), 4 väčšie paradajky, zelené olivy, čierne olivy, olivový olej, soľ, korenie, kyslá smotana, balzamikový ocot, listy zeleného šalátu
Cestoviny uvaríme v osolenej vriacej vode, scedíme ich, pridáme tuniaka, po...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!