Dnes je piatok, 03. mája, meniny má: Galina, Timea NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:2 pstruhy, 100 g anglickej slaniny, 100 g šampiňónov, 2 strúčiky cesnaku, soľ, 40 g oleja Očistené, vypitvané a umyté pstruhy potrieme cesnakom a pokrájame na kúsky....
Potrebujeme tieto suroviny:400 g fazule, 3 vajcia, 2 cibule, 100 ml oleja, korenie, soľ, zelená petržlenová vňať Fazuľu preberieme, starostlivo niekoľkokrát v studenej vode prepláchneme a ...
Potrebujeme tieto suroviny:600 g húb, 8 vajec, 2 cibule, 400 g zeleného hrášku, 200 ml kyslej smotany, 400 g cestovín, soľ, mletá červená paprika, čierne korenie, tymian, rozmarín, saturejka, petržlenová vňať, 150 ml oleja, 1 lyžica hladkej múky Cibuľu nakrájame nadrobno, opražíme na oleji, zaprášime troškou mletej papr...
Potrebujeme tieto suroviny:4 kuracie prsia, 4 hrubšie plátky bravčovej šunky, 4 plátky ementálu, hladká múka, 2 vajcia, strúhanka, soľ, olej Mäso rozkrojíme, zľahka naklepeme, osolíme, každý plátok mäsa obložíme plát...
Potrebujeme tieto suroviny:0,5 dcl vodky, 0,8 dcl pomarančovej šťavy, 3 kocky ľadu Do vyššieho pohára dáme ľad, prilejeme pomarančovú šťavu a vodku a zamiešam...
Potrebujeme tieto suroviny:bravčový jazyk, cesnak, maslo, soľ Jazyk uvaríme domäkka v osolenej vode. Potom vyberieme, ošúpeme a nakrájame...
Potrebujeme tieto suroviny:4 vypitvané pstruhy, šťava z 1 citróna, 80 g masla, 50 g polohrubej múky, soľ, mleté čierne korenie, nahrubo nasekaná petržlenová vňať Pstruhy dôkladne umyjeme zvnútra i zvonku, potrieme citrónovou šťavou, osol...
Potrebujeme tieto suroviny:800 g hovädzieho mäsa, 350 g cibule, olej, 100 g sterilizovaného leča, cesnak, rasca, majoránka, petržlenovú vňať, zemiaky, paradajkové pyré, kyslá smotana, mletá sladká červená paprika, mleté čierne korenie, soľ Na oleji speňte nadrobno nakrájanú cibuľu, pridajte mletú papriku a mäso na...
Potrebujeme tieto suroviny:1 dcl mlieka, 2 vajcia, 1 lyžička masla, 150 g hrubej múky, soľ, petržlenová vňať Do vriaceho mierne osoleného mlieka pridáme maslo a za stáleho miešania pos...
Potrebujeme tieto suroviny:250 g bielej fazule, 1 konzerva bravčového mäsa, 1 cibuľa, 1 lyžica sladkej mletej papriky, čierne korenie, soľ, kečup Fazuľu cez noc namočíme a potom uvaríme domäkka. Z konzervy odoberieme tuk,...
|
|