Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je utorok, 07. mája, meniny má: Monika

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
4 vajcia, 50 g konzervovaného lososa vo vlastnej šťave, 100 g majonézy, 1 rožok, 1 citrón, petržlenová vňať, olej
Vajcia uvaríme natvrdo, olúpeme a rozpolíme po dĺžke. Žĺtky vymiešame s maj...


Potrebujeme tieto suroviny:
5 plátkov krkovičky, 5 cibúľ, 5 strúčikov cesnaku, 150 g masti, soľ, čierne korenie, cukor, mäsový vývar
Plátky krkovičky osolíme, okoreníme, pridáme štipku cukru, potrieme cesnako...


Potrebujeme tieto suroviny:
15 cl pomarančovej šťavy, 2 cl grapefruitového džúsu, 1 cl citrónovej šťavy, plátok pomaranča, 1 cl červeného sirupu
Ovocné šťavy premiešame, nalejeme do pohára a ozdobíme plátkom pomaranča. H...


Potrebujeme tieto suroviny:
5 veľkých zrelých banánu, 1 hrnček pomarančovej šťavy, pol hrnčeka citrónovej šťavy, pol hrnčeka vody, 2 hrnčeky želírovacieho cukru
Do hrnca dáme všetky suroviny okrem banánov, privedieme k varu, potom pridá...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg silnejších párkov, 3 cibule, 2 štipľavej papriky, 300 ml čierneho piva, soľ, 1 lyžička provensálskeho korenia, 200 ml ostrého kečupu, 4 lyžice sójovej omáčky, 4 lyžice oleja, 1 lyžica worcesterskej omáčky, 1 lyžica škrobovej múčky
Cibuľu ošúpeme, nakrájame nadrobno, zmiešame s kečupom, sójovou omáčkou, wo...


Potrebujeme tieto suroviny:
2 kg jabĺk, šťava z 2 citrónov, 500 g cukru, struk vanilky, niekoľko lístkov mäty piepornej
Jablká umyjeme, olúpeme, prekrojíme a zbavíme jadrovníkov. V hrnci zohrejem...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 jablká, 20 g hrozienok, 20 g jadier vlašských orechov, citrónová šťava, med
Jablká olúpeme, nakrájame na tenké plátky a zalejeme vopred pripravenú záli...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg bravčového stehna, 1-2 vajcia, 1 lyžica majoránky, 1 hlavička cesnaku, soľ, korenie
Mäso nakrájame na plátky a naložíme do cestíčka z ostatných surovín. Potom ...


Potrebujeme tieto suroviny:
750 g bravčového mäsa, 2 veľké cibule, 200 g mrkvy, 200 g zeleru, 1 pór, kôrka z krajca chleba, hladká múka, prepustené maslo, 0,5 l čierneho piva, cesnak, soľ, čierne korenie, majorán, rozmarín, bazalka, rasca
Mäso (stehno, pliecko alebo kotlety) umyjeme, vykostíme, naklepeme, narežem...


Potrebujeme tieto suroviny:
2 konzervy bielej fazule vo vlastnej šťave, 200 g ryže, 1 malá cibuľa, 1 malá karotka, 1 strúčik cesnaku, 1 malý pohárik paradajkového pretlaku, petržlen, olivový olej, maslo, strúhaný syr, soľ, korenie
Na oleji za stáleho miešania opražíme nastrúhanú cibuľu a karotku, pridáme ...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!