Dnes je sobota, 04. mája, meniny má: Florián NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:1 kg bravčového stehna, 3 cibule, soľ, mleté čierne korenie, rasca, olej, pivo Mäso mierne okoreníme a posypeme trochou rasce a na panvici sprudka opečiem...
Potrebujeme tieto suroviny:1 kg marhúľ, 8 sušených chilli papričiek, 15 guľôčok nového korenia, 150 g cukru krupica Marhule umyjeme, vykôstkujeme, naukladáme do sterilizovaných pohárov a prid...
Potrebujeme tieto suroviny:600 g rybacieho filé, 250 g šampiónov, soľ, mleté čierne korenie, 50 g masla, 4 lyžice oleja, 50 g strúhaného syra Umyté a osušené rybacie filé pokrájame na plátky, posolíme, opečieme na ole...
Potrebujeme tieto suroviny:2 cl bieleho rumu Matasolem Platino, 2 cl tmavého rumu Matusalem Clásico, 1 cl mandľového sirupu, 5 cl pomarančového džúsu, 5 cl ananásového džúsu, 4-6 kociek ľadu V šejkri všetky suroviny aj s ľadom premiešame. Nápoj ozdobíme podľa vlastn...
Potrebujeme tieto suroviny:1 kg sliviek, 400 g cukru kryštál Slivky vykôstkujeme, nakrájame na kúsky, zasypeme cukrom, riadne premiešame...
Potrebujeme tieto suroviny:500 g bravčového stehna, 1 cibuľa, olej, soľ, mleté korenie, mletá sladká paprika, tatarka Mäso nakrájame na naozaj malé kocky. Na rozpálenom oleji na panvici zosklov...
Potrebujeme tieto suroviny:1 menšia hlávka bielej kapusty, 2 mrkvy, kukurica, chren, 1 jablko, 1/2 lyžice soli, 3 lyžice cukor, krupica, 3 lyžice octu, olej Kapustu, mrkvu, chren a jablko nastrúhame, pridáme kukuricu, soľ, cukor, oc...
Potrebujeme tieto suroviny:2 konzervy bielej fazule vo vlastnej šťave, 200 g ryže, 1 malá cibuľa, 1 malá karotka, 1 strúčik cesnaku, 1 malý pohárik paradajkového pretlaku, petržlen, olivový olej, maslo, strúhaný syr, soľ, korenie Na oleji za stáleho miešania opražíme nastrúhanú cibuľu a karotku, pridáme ...
Potrebujeme tieto suroviny:100 g šošovice, 80 g slaniny, 1 cibuľa, 1 paprika, 2 strúčiky cesnaku, 2 lyžice oleja, 20 g hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie, majorán, bobkový list V miske necháme v studenej vode odstáť šošovicu. V hrnci zohrejeme olej, op...
Potrebujeme tieto suroviny:1 konzerva tresčej pečene, 1 pór, 1 mrkva, 20 g čerstvého zázvoru, rybací vývar, 1 citrón, 20 g kaparov, 2 cl bieleho vína, 1 lyžica ustricovej omáčky, tenké ryžové rezance Na tuku z tresčej pečene orestujeme pór, mrkvu a zázvor. Pridáme ustricovú ...
|
|