Dnes je sobota, 04. mája, meniny má: Florián NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:200 g suchého hrachu, 200 g ryže, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 4 dcl zeleninového vývaru, olej, soľ, majoránka Prebraný opláchnutý hrach namočíme na niekoľko hodín do studenej vody. Poto...
Potrebujeme tieto suroviny:450 g mrazeného špenátu, trocha oleja, 1 menšia cibuľa, 2 lyžice hladkej múky, 400-500 ml mlieka, 1 vajce, soľ, korenie, 2-4 strúčiky cesnaku Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme múku a smažíme cibuľovú...
Potrebujeme tieto suroviny:100 g širokých rezancov, 2 strúčiky cesnaku, 2 paradajky, 10 g strúhaného syra, bazalka, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať, olivový olej V osolenej vode uvaríme rezance, scedíme a pokvapkáme trochou olivového ole...
Potrebujeme tieto suroviny:800 g kapra, soľ, 4 strúčiky cesnaku, paprika, 30 g oleja, citrónová šťava Kapra naporcujeme, osolíme a necháme 30 minút odležať. Cesnak vymiešame s p...
Potrebujeme tieto suroviny:4 cl ananásovej šťavy, 4 cl pomarančovej šťavy, 1 cl grenadíny Uvedené suroviny v šejkri premiešame a nalejeme do koktailového pohára....
Potrebujeme tieto suroviny:1 kg mäsa z pliecka, 130 g slaniny, 100 g šunky, 2 kyslé uhorky, 3 vajcia, maslo Mäso rozložíme na plát, poukladáme plátky slaniny, plátky šunky, na plátky ...
Potrebujeme tieto suroviny:300 g mletého masa, 3 větší žampióny, strouhanka, sůl, pepř, olej na smažení Šampiňóny očistíme, nakrájame nadrobno, pridáme mleté mäso a trochu strúhan...
Potrebujeme tieto suroviny:200 g ryže, 200 ml vína, 1/2 cibu1e, 30 g eidamu, 30 g enciánu, 30 g Nivy, 30 g parmezánu, olej, vývar, 150 ml mlieka Na panvici opražíme do sklovita nadrobno nakrájanú cibuľku. Prisypeme umytú...
Potrebujeme tieto suroviny:široké rezance, cibuľa, paradajky, cesnak, čerstvá bazalka, soľ, mleté čierne korenie, olivový olej Rezance uvaríme podľa návodu na obale. Cibuľu ošúpeme, nakrájame nadrobno a...
Potrebujeme tieto suroviny:100 g mäsa z pečenej hydiny, 50 g masla, 10 g cibule, 1 lyžica horčice, soľ, kyslá uhorka Zvyšky mäsa oberieme od kostí a pomelieme. Maslo, postrúhanú cibuľu, horčic...
|
|