Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je sobota, 04. mája, meniny má: Florián

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
4 kuracie prsia, hrsť sušených húb, 2 dcl bieleho vína, soľ, hladká múka, olej
Maso jemne naklepeme, osolíme, obalíme v múke a sprudka opražíme na oleji....


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g cukety, 300 g kokteilových paradajok, 250 g mozzarelly, 2 vetvičky rozmarínu, bylinkové maslo, soľ, čierne korenie
Mozzarellu nakrájame na plátky, cuketu očistíme a tiež nakrájame na plátky....


Potrebujeme tieto suroviny:
300 g jahôd, 300 g tvarohu, 6 lyžíc hladkej múky, 1 vajce, 1 žĺtok, 1/4 lyžičky prášku do pečiva, soľ
Jahody umyjeme a odtrhneme stopičky. Celé vajcia rozšľaháme spoločne so žĺt...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 plátky tvrdého syra (Eidam), hladká múka, vajíčko, strúhanka, olej
Plátky syra obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku a v strúhanke a na horúcom ...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg teľacej pečienky, 200 g údeného mäsa, 200 g pečene, 50 g slaniny, 100 g masla, 20 g hladkej múky, soľ
Teľaciu pečienku rozrežeme a rozklepeme na väčšie plát (aby sa do neho dali...


Potrebujeme tieto suroviny:
20 slaných sezamových krekrov, 10 čerešňových paradajok, 20 plátkov prosciutta, smotanový toastový syr, parmezán, lístky rukoly, mleté čierne korenie
Paradajky umyjeme, osušíme a nakrájame na tenké kolieska. Rukolu umyjeme a ...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg šípok, 250 g práškového cukru, pol balíčka želírovacieho prostriedku
Šípky zbavíme stopiek a kvety, zalejeme vodou a zvoľna varíme. Až šípky zmä...


Potrebujeme tieto suroviny:
250 g pohánky, 60 g údenej slaniny, 1 cibuľa, soľ
Pohánku sparíme a opražíme nasucho v panvici. Zalejeme vodou a dusíme. Podľ...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 hrnček celého maku, 2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnček mlieka, 2 hrnčeky kryštálového cukru, 1 hrnček oleja, 3 celé vajcia
Suroviny spolu dobre vyšľaháme. Pripravené cesto dáme na vymastený a múkou ...


Potrebujeme tieto suroviny:
6 broskýň, 150 g trstinového cukru, 100 g pistácií, 50 g mandlí, 1 žĺtok, 1 lyžička mletej škorice, kúsok celej škorice, 200 ml vína Muscat Ottonel, 150 ml kyslej smotany
Broskyne umyjeme, rozpolíme, vyberieme kôstky a jamky po kôstke ešte zľahka...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!