Dnes je sobota, 04. mája, meniny má: Florián NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:4 kuracie prsia, hrsť sušených húb, 2 dcl bieleho vína, soľ, hladká múka, olej Maso jemne naklepeme, osolíme, obalíme v múke a sprudka opražíme na oleji....
Potrebujeme tieto suroviny:400 g cukety, 300 g kokteilových paradajok, 250 g mozzarelly, 2 vetvičky rozmarínu, bylinkové maslo, soľ, čierne korenie Mozzarellu nakrájame na plátky, cuketu očistíme a tiež nakrájame na plátky....
Potrebujeme tieto suroviny:300 g jahôd, 300 g tvarohu, 6 lyžíc hladkej múky, 1 vajce, 1 žĺtok, 1/4 lyžičky prášku do pečiva, soľ Jahody umyjeme a odtrhneme stopičky. Celé vajcia rozšľaháme spoločne so žĺt...
Potrebujeme tieto suroviny:4 plátky tvrdého syra (Eidam), hladká múka, vajíčko, strúhanka, olej Plátky syra obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku a v strúhanke a na horúcom ...
Potrebujeme tieto suroviny:1 kg teľacej pečienky, 200 g údeného mäsa, 200 g pečene, 50 g slaniny, 100 g masla, 20 g hladkej múky, soľ Teľaciu pečienku rozrežeme a rozklepeme na väčšie plát (aby sa do neho dali...
Potrebujeme tieto suroviny:20 slaných sezamových krekrov, 10 čerešňových paradajok, 20 plátkov prosciutta, smotanový toastový syr, parmezán, lístky rukoly, mleté čierne korenie Paradajky umyjeme, osušíme a nakrájame na tenké kolieska. Rukolu umyjeme a ...
Potrebujeme tieto suroviny:1 kg šípok, 250 g práškového cukru, pol balíčka želírovacieho prostriedku Šípky zbavíme stopiek a kvety, zalejeme vodou a zvoľna varíme. Až šípky zmä...
Potrebujeme tieto suroviny:250 g pohánky, 60 g údenej slaniny, 1 cibuľa, soľ Pohánku sparíme a opražíme nasucho v panvici. Zalejeme vodou a dusíme. Podľ...
Potrebujeme tieto suroviny:1 hrnček celého maku, 2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnček mlieka, 2 hrnčeky kryštálového cukru, 1 hrnček oleja, 3 celé vajcia Suroviny spolu dobre vyšľaháme. Pripravené cesto dáme na vymastený a múkou ...
Potrebujeme tieto suroviny:6 broskýň, 150 g trstinového cukru, 100 g pistácií, 50 g mandlí, 1 žĺtok, 1 lyžička mletej škorice, kúsok celej škorice, 200 ml vína Muscat Ottonel, 150 ml kyslej smotany Broskyne umyjeme, rozpolíme, vyberieme kôstky a jamky po kôstke ešte zľahka...
|
|