Dnes je sobota, 04. mája, meniny má: Florián NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:300 g kreviet, paradajky, cesnak, maslo, soľ, mleté čierne korenie, rozmarín, petržlenová vňať V panvici na masle opečieme krevety zo všetkých strán. Pak ich preložíme do...
Potrebujeme tieto suroviny:250 g baranieho krku s kosťou, 1 l vody, 100 g suchej fazule, 0, 3 dcl oleja, 1 cibuľa, 1 väčšia zelená paprika, domáce cestoviny, 0,5 dcl kyslej smotany, soľ Fazuľu si namočte deň dopredu.
Očistené, prebytočného loja zbavené, umyté ...
Potrebujeme tieto suroviny:2 lučiny, 2 jablká, 1 mrkva, 3 lyžice práškového cukru Lučinu vymiešame s cukrom a pridáme jemne nastrúhané ošúpané jablká a mrkvu...
Potrebujeme tieto suroviny:1 chladené kura, 60 g masla, 1 cibuľa, 1 bujón,
1 štipka soli, na plnku: 150 g kuracích pečienok + 60 g masla + 2 cibule + 3 vajcia + 10 dkg strúhanky + 2 lyžice nízkotučného jogurtu + vegeta + nasekaná petržlenová vňať Umyté a osušené kura osolíme a naplníme plnkou, ktorú pripravíme tak, že na...
Potrebujeme tieto suroviny:9 cl tequily, 18 cl pomarančového džúsu, 3 cl grenadíny Pohár naplníme drveným ľadom, nalejeme tequilu a pomarančový džús a zmes pr...
Potrebujeme tieto suroviny:120 g hrubej múky, 4 vajcia, 200 g rozpusteného medu, trocha sódy bicarbóny, 1 balenie vanilkového cukru, lekvár Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Vymiešame žĺtky a prilievame k ním rozpusten...
Potrebujeme tieto suroviny:4 paradajky, 1-2 uhorky, 4 papriky, tvrdý syr (napr. gouda), soľ, majonéza Paradajky nakrájame na kocky, pridáme rovnako nakrájané papriky, uhorky a t...
Potrebujeme tieto suroviny:400 g húby, 500 ml kyslej smotany, 60 g polohrubej múk, 500 ml vody, soľ, drvená rasca, ocot Na drobno nakrájané huby povaríme v osolenej vode s drvenou rascou. Keď zmä...
Potrebujeme tieto suroviny:5 cl Becherovky, 3 cl pomarančového džúsu, 10 cl tonicu, 1 cl citrónovej šťavy, plátok pomaranča Do longdrinkového pohára vložíme ľad, pridáme všetky ingrediencie a zamieša...
Potrebujeme tieto suroviny:1 zajačí chrbát, 60 g údenej slaniny, 100 g rajčiakového pretlaku, 80 g masla, 0,1 l vína, soľ, cukor, citrónová šťava Zajači chrbát popreťahujeme prúžkami údenej slaniny, osolíme a upečieme na ...
|
|