Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 03. mája, meniny má: Galina, Timea

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
120 g rybieho filé, soľ, rasca, olej, cibuľa, tri kúsky koreňovej zeleniny, sterilizovaný hrášok v konzerve, 2 zemiaky
Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájanú alebo postrúhanú koreň...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g zverinového mäsa s kosťou (krk + pupky + rebrá), 1 cibuľa, 100 g koreňovej zeleniny, 1 vajce, 1 lyžica hrubej múky, 1/2 žemle, soľ, celé čierne korenie, muškátový oriešok, petržlenová vňať
Mäso vložíme do osolenej vody s celým korením a prekrojené cibuľu a zvoľna ...


Potrebujeme tieto suroviny:
750 g zemiakov, 150 ml sladkej smotany, drvená rasca, mleté biele korenie, pažítka, 4 uvarené vajcia
Zemiaky olúpeme, v osolenej vode uvaríme domäkka, potom scedíme a vodu ucho...


Potrebujeme tieto suroviny:
bazový kvet, vajcia, hladká múka, trocha mlieka, soľ, mleté čierne korenie, olej
Z vajec, hladkej múky, mlieka, soli a korenia pripravíme cestíčko, v ktorom...


Potrebujeme tieto suroviny:
350 g širokých rezancov, 1 baklažán, 2 fenikly, olivový olej, tabasco, soľ, mleté čierne korenie, 6 paradajok, 2 strúčiky cesnaku, čerstvá bazalka, 140 g mäkkého kozieho syra, parmezán
Plátky baklažánu a feniklu rozložíme na plech, pridáme olej, tabasco, soľ a...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g šošovice, 120 g slaniny, cibuľa, mrkva, bobkový list, ocot, korenie, soľ
Prebratú opláchnutú šošovicu namočíme a necháme napučať. Potom k nej pridám...


Potrebujeme tieto suroviny:
15 výhonkov čerstvého bielej špargle, 1,5 litra kuracieho vývaru, 50 ml smotany na varenie, soľ, muškátový oriešok
Špargľu umyjeme, odkrojíme drevnaté konce, ošúpeme od hlavičky dole škrabko...


Potrebujeme tieto suroviny:
6 zemiakov, 1 plechovka tuniaka, nastrúhaný syr, 6 vajíčok, štipka soli, petržlenová vňať, olivový olej, kurkuma
Zemiaky olúpeme, nakrájame na drobné kocky a osmažíme na panvici dozlata. V...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g čerstvého vyloupaného hrášku, 1 liter vývaru z mäsa, 50 ml kvalitné cherry, 40 g hladkej múky, štvrť zeleru, 3 strúčiky cesnaku, soľ, majoránka, pažítka
Hrášok dáme do vývaru a varíme domäkka. Potom vývar s hráškom rozmixujeme, ...


Potrebujeme tieto suroviny:
250 g mletého mäsa, 4 zemiaky, 3 lyžice múky, 2 lyžice tuku, 1 vajce, cibuľa, 1 l mäsového vývaru, jemne posekaná mrkva, 2 jemne posekané petržleny, 1 posekaný zeler, lyžica tuku, lyžica múky, 100 ml kyslej smotany, žĺtok, lyžička tymianu, soľ, korenie
Zeleninu osmažíme na tuku. Posypeme múkou a tymianom, prelejeme vývarom. Do...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!