Dnes je sobota, 04. mája, meniny má: Florián NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:600 g kuracích rezňov, soľ, hladká múka na obalenie, 2 vajcia, mandľové lupienky, olej Kuracie prsia naklepeme, osolíme, obalíme v múke a vo vajíčku a nakoniec v ...
Potrebujeme tieto suroviny:20 g podzemku galgánu, 20 g koreňa archangeliky, 10 g škorice, 10 g muškátového orecha, 1 l 70 % alkoholu, 1 l cukrového sirupu Zmes podzemku galgánu, koreňa angeliky, škorice a muškátového orecha namočí...
Potrebujeme tieto suroviny:600 g koňské roštěné, slanina, 2 cibule, 1 kyselá okurka, šunka, olej, hladká mouka, plnotučná hořčice, sůl, pepř, bobkový list Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran, potře...
Potrebujeme tieto suroviny:bravčové plátky, anglická slanina, šunková saláma, sterilizované lečo, tvrdý syr, sladká smotana Mäso naklepeme, osolíme, položíme na každý kúsok plátok anglickej slaniny a...
Potrebujeme tieto suroviny:4 cl Key Rum tmavý, 6 cl multivitamínového džúsu, 2 cl jahodového sirupu, 2 cl citrónovej šťavy, sóda na doliatie Drink pripravujeme do karibského pohára. Do šejkra dáme Key Rum, jahodový s...
Potrebujeme tieto suroviny:120 g jemne strúhanej mrkvy, 120 g kryštálového cukru, polovica citróna Mrkvu, cukor, šťavu a strúhanú kôru z polovice citróna za stáleho miešania ...
Potrebujeme tieto suroviny:600 g rozličných rýb, 60 g cibule, 250 ml kyslej smotany, hladká múka, soľ, 1 lyžička červenej papriky, 50 g tuku, cukor, ocot Očistené a umyté ryby odkostíme, pokrájame na kocky a osolíme. Na rozpáleno...
Potrebujeme tieto suroviny:250 g vareného rybieho mäsa, 2 vajcia, 1,5 dcl hustej bešamelovej omáčky, soľ, mleté čierne korenie, trocha masla Uvarenú rybu očistíme, stiahneme kožu, mäso buď rozdrvíme vidličkou na jemn...
Potrebujeme tieto suroviny:hrsť jahôd, 1 broskyňa bez kôstky, pol banánu, biely jogurt Všetky suroviny dáme do mixéra a rozmixujeme dohladka....
Potrebujeme tieto suroviny:1 platýz, 10 dkg slaniny, 1 šalotka, 2 strúčiky cesnaku, maslo, soľ, zelená petržlenová vňať Z brušnej časti platýza odstránime opatrne kožu (je pevná, takže sa neje). ...
|
|