Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je sobota, 20. apríla, meniny má: Marcel

Francúzsky rybí nákyp

Kategória: špeciality, ryby a vodné príšery

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept francúzsky rybí nákyp potrebujeme tieto suroviny:

   • 250 g vareného rybieho mäsa
   • 2 vajcia
   • 1,5 dcl hustej bešamelovej omáčky
   • soľ
   • mleté čierne korenie
   • trocha masla
Recept francúzsky rybí nákyp pripravíme takto:
Uvarenú rybu očistíme, stiahneme kožu, mäso buď rozdrvíme vidličkou na jemnú kašu alebo pomeleme, rozriedime bešamelovou omáčkou, okoreníme, osolíme a zohrievame. Keď zmes začne vrieť, odstavíme a pomaly za stáleho miešania pridáme žĺtky a z bielkov ušľahaný tuhý sneh. Potom všetko vylejeme do nákypovej formy vymastenej maslom a v mierne teplej rúre pečieme asi 20 minút. Upečený nákyp vyklopíme a hneď podávame.



V našej kuchárke bolo okrem receptu Francúzsky rybí nákyp nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať:

Šampiňónový nákyp  


francúzsky rybí nákyp, recept, špeciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!