Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je nedeľa, 05. mája, meniny má: Lesana

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
4 cl Key Rum tmavý, 6 cl multivitamínového džúsu, 2 cl jahodového sirupu, 2 cl citrónovej šťavy, sóda na doliatie
Drink pripravujeme do karibského pohára. Do šejkra dáme Key Rum, jahodový s...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g čerstvých fíg, 100 g cukru kryštál, 1 chilli paprička, 1 lyžica citrónovej kôry, 1 lyžica citrónovej šťavy, 1 lyžica vody
Zmiešame všetky ingrediencie, privedieme k varu a za občasného miešania var...


Potrebujeme tieto suroviny:
slivky, kozí syr, anglická slanina, portské víno
Slivky rozpolíme a zbavíme kôstok. Na miesto pecky dáme kúsok kozieho syra ...


Potrebujeme tieto suroviny:
2 šálky ryže, 1 cibuľa, 1 strúčik cesnaku, 1 lyžica oleja, 3 hrnčeky vývaru z čiernych fazúľ, soľ
V kastróle rozpálime olej so suchou prebratou ryžou a pražíme. Až ryža začn...


Potrebujeme tieto suroviny:
6 vajec, 50 ml smotany, soľ, pažítka, olej, na plnku: 150 g ružičkového kelu + 100 g údeného mäsa + 1 lyžica strúhanky + olej
Vajcia, smotanu, soľ a posekanú pažítku dobre vyšľaháme a na horúcom oleji ...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 hovädzie plátky, 100 g anglickej slaniny, 750 g zemiakov, 850 g kyslej kapusty, 2 zelené papriky, štipka cukru, 2 lyžice smotany na šľahanie, 2 lyžičky solamylu, soľ, čierne korenie, 2 lyžice oleja, 2 bobkové listy
Na kocky nakrájanú slaninku orestujeme na masle. Na jemné prúžky nakrájané ...


Potrebujeme tieto suroviny:
bravčové mäso, cibuľa, biele korenie, vegeta, 2 lyžice horčice, kečup, 2?3 lyžice sójovej omáčky, feferónka
Polozmrazené mäso pokrájame na kúsky veľké asi 1 x 0,5 cm, necháme rozmrazi...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g husacej pečene, 50 g údenej slaniny, 200 ml bieleho vína, 250 ml mlieka, 1 citrón, 500 ml aspiku, zelená petržlenová vňať
Husaciu pečeň vyčistíme, zbavíme krvavých žiliek a na 2 až 3 hodiny namočím...


Potrebujeme tieto suroviny:
20 až 30 dkg čerstvých hribov, 1 stredne veľká cibuľa, 5 dkg masla, 2 lyžice oleja, 4 lyžice hladkej múky, 2 dcl smotany, soľ, rasca, pažítka podľa chuti, 1 l vody, zemiaky
Na masle a oleji krátko speníme cibuľku, pridáme múku a len krátko zamiešam...


Potrebujeme tieto suroviny:
čerstvá špargľa, cibuľa, soľ, mleté ​​čierne korenie, olej, sójové mlieko, múka na zahustenie
Špargľu povaríme v osolenej vode a potom nakrájame na menšie kúsky. Na olej...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!