Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je nedeľa, 28. apríla, meniny má: Jarmila

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
očistený kapor, 50 g čerstvej kapie, 50 g čerstvej zelenej papriky, 3 vajcia, soľ, 1 lyžička vegety, 20 g hladkej múky, tuk na vyprážanie
Osušeného kapra nakrájame, posolíme a obalíme v hladkej múke. Z vajec, múky...


Potrebujeme tieto suroviny:
30 g masla, 1 veľká cibuľa, 450 g paštrnáku, 350 g mrkvy nakrájané na kocky, 150 ml suchého sherry, 80 g červenej šošovice, 1,2 l zeleninového vývaru, soľ, korenie, na ozdobenie: čerstvá pažítka + 2 lyžice nastrúhaného chrenu + 6 lyžíc kyslej smotany
V hrnci na polievku rozohrejeme maslo, pridáme cibuľu nakrájanú nadrobno, p...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 cl džinu, 2 cl limetového džúsu, 7 cl ružového šumivého vína, na ozdobenie: plátok čerstvej jahody
Do koktailového pohára nalejeme džin, limetový džús a nakoniec šumivé víno,...


Potrebujeme tieto suroviny:
25 dkg kuracieho mäsa, maslo, 10 dkg mrazenej zeleninovej zmesi, 2,5 dcl bieleho vína, 2 dcl smotany, soľ, mleté ​​čierne korenie, petržlenová vňať, kurací vývar
Rozmrazenú zeleninou zmes podusíme na 2 lyžiciach masla, pridáme biele víno...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kurča, 200 g mrkvy, 100 g petržlenu, 100 g zeleru, 100 g hrášku, 60 g masla, 1 dcl kyslej smotany, 20 g hladkej múky, soľ, zelená petržlenová vňať
Očistené a umyté kurča pokrájame na štvrtky, osolíme, opečieme v rozohriato...


Potrebujeme tieto suroviny:
20 g zemiakov, 40 g póru, 20 g mrkvy, 20 g petržlenu, 20 g zeleru, 20 g karfiolu, 5 g sušených húb, 3 g cesnaku, soľ, čierne korenie, rasca, majorán
Uvaríme huby, pridáme nakrájanú zeleninu a zemiaky (časť zemiakov nastrúham...


Potrebujeme tieto suroviny:
300 g šošovice (lepšie červená nelúpaná), 120 g listového špenátu, 120 g papriky, 60 g cibule, 200 g bieleho jogurtu, 50 ml oleja, morská soľ, mletá kurkuma, mletý koriander, mletá rímska rasca
Šošovicu na hodinu namočíme a potom ju uvaríme, ale nerozvaríme (v prípade ...


Potrebujeme tieto suroviny:
750 g bravčového mäsa, 2 veľké cibule, 200 g mrkvy, 200 g zeleru, 1 pór, kôrka z krajca chleba, hladká múka, prepustené maslo, 0,5 l čierneho piva, cesnak, soľ, čierne korenie, majorán, rozmarín, bazalka, rasca
Mäso (stehno, pliecko alebo kotlety) umyjeme, vykostíme, naklepeme, narežem...


Potrebujeme tieto suroviny:
2x kuracie prsia, 200 g šampiňónov, 2 vajcia, 2 lyžičky petržlenovej vňate, 1 dcl hustej smotany, 2 strúčiky cesnaku, soľ, korenie, múka na obaľovanie, olej
Prsia vykostíme a spolu s kožou a šampiňónmi pomelieme dvakrát na mäsovom m...


Potrebujeme tieto suroviny:
polovica lollo biondo, 4 mladé cibuľky, 1 zväzok reďkoviek, 5 vajec, 2 žervé, soľ, korenie
Vajcia uvaríme natvrdo a necháme vychladnúť. Potom ich ošúpeme, nakrájame, ...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!