Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je nedeľa, 05. mája, meniny má: Lesana

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
1 l bieleho rizlingu, 50 g rozmarínovej vňate
Do vína vmiešame podrvenú vňať a necháme v uzatvorenej fľaši pri izbovej te...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g hríbov, 4 rajčiny, 4 strúčiky cesnaku, 4 olivy, 125 ml suchého červeného vína, soľ, korenie, rasca
Do panvice nalejeme víno​​, pridáme rozdrvený cesnak, olivy a p...


Potrebujeme tieto suroviny:
6 vajec, 140 g cukru, šťava z 1 citróna, 140 g vlašských orechov, na plnku: 250 g masla + 3 na tvrdo uvarené žĺtky + 200 g práškového cukru + 140 g orechov + 100 g podrvené sušienky + 1 lyžice mlieka, na ľadovú polevu: 120 g bielej čokoládovej polevy + 4 lyžice oleja
Z bielkov vyšľaháme sneh. Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme šťavu z jedného...


Potrebujeme tieto suroviny:
250 g bravčového pliecka, 1 cibuľa, 100 g koreňovej zeleniny, 100 g zemiakov, 2 papriky, 2 rajčiny, rajčinový pretlak, olej, hladká múka, sterilizovaný hrášok, ocot, soľ, bobkový list, nové korenie
Cibuľu speníme na oleji, pridáme kúsky mäsa, opražíme, osolíme, pridáme mle...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 balenie špagiet, 1 klobása, 1 cibuľa, 1 konzerva (400 g) lúpaných paradajok v paradajkovej šťave, soľ, tymian, bazalka, rozmarín, hladká múka
Špagety uvaríme podľa návodu na obale. Nadrobno nakrájanú cibuľu a nakrájan...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g kuracieho mäsa, 60 g čerstvého judášova ucha, 100 g šalátovej uhorky, 100 g červenej zeleninovej papriky, 2 jablká, citrón, 3 lyžice portského vína, 1 lyžička cukru, soľ, mleté zázvor, 1 lyžica olivového oleja, pražené mandle
Kuracie prsia nakrájame na tenké rezance, na olivovom oleji opražíme sprudk...


Potrebujeme tieto suroviny:
200 g ryže, 500 g špenátu, 1 cibuľa, 1 mrkva, 1 zeler, 25 g masla, parmezán, vývar, soľ
Mrkvu, cibuľu a zeler najemno nasekáme a orestujeme na masle. Po chvíli pri...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 paradajky, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 1 lyžička paradajkového pretlaku, 10 g masla, 600 ml mäsového vývaru, 1 lyžica nakrájanej bazalky (môže byť aj sušená), soľ, štipka cukru
Paradajky obarte vriacou vodou, opláchnite studenou vodou, olúpte, vyberte ...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg šťuky, 4 mladé cibuľky, soľ, čierne korenie, tlčené klinčeky, 2 lyžice nadrobno nakrájanej petržlenovej vňate, 4 lyžice oleja, hydinový vývar, 2 dcl červeného vína, citrónová šťava, 30 g hladkej múky, 1 lyžica kapár, 1 lyžička octu, 2 lyžice kyslej smotany
Na rozohriatom oleji speníme nadrobno nakrájané cibuľky a petržlenovú vňať....


Potrebujeme tieto suroviny:
4 lyžičky granka, 250 ml smetany na šľahanie, 2 lyžíce polotučného mlieko
Všetky ingrediencie dobre premiešame, nalejeme do vhodnej nádoby a necháme ...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!