Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je sobota, 04. mája, meniny má: Florián

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
0,5 kg zemiakov, cibuľa, sušené huby, mrkva, zeler, petržlen, soľ, korenie, majorán, zelerová vňať, cesnak, olej, hladká múka
Sušené huby namočíme na 30 minút do studenej vody. Zemiaky olúpeme, umyjeme...


Potrebujeme tieto suroviny:
300 g diviačiej panenky alebo stehna, 100 g slaniny, 1 veľká cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 1 stopkový zeler, 150 g hlivy ustricovej, 200 ml smotany na šľahanie, čerstvý tymián, soľ, korenie, olivový olej, 250 g špeclí
Diviačie mäso nakrájame na malé kúsky, cibuľu a cesnak nakrájame nadrobno, ...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 plátky z bravčového stehna, 4 plátky šunky, 4 varené vajcia, 4 vajcia, hladká múka, soľ, strúhanka, olej na vyprážanie
Plátok bravčového stehna naklepeme, položíme naň plátok šunky, do stredu dá...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 rezne, maslo, hladká múka, 4 plátky šunky, 4 lyžice strúhaného syra, soľ
Naklepané a osolené rezne poprášime múkou a na masle ich z oboch strán opeč...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g mletého bravčového mäsa, 4 žemle, 1 paradajku, 1 cibuľa, list šalátu, 1 vajce, soľ, korenie
Mleté mäso, vajcia a polovicu cibule nakrájanej nadrobno riadne premiešame ...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 kuracie rezne, 4 lyžice nadrobno nasekaného medvedieho cesnaku, soľ, mleté ​​čierne korenie, 50 ml olivového oleja
Zmiešame medvedí cesnak s olejom, korením a soľou. Kuracie rezne naklepeme ...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 balenie cestovín, 300 g údeného mäsa, 1 cibuľa, 3 vajcia, soľ, čierne korenie, masť na vymastenie pekáča
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Potom vodu zlejeme, k cestovinám p...


Potrebujeme tieto suroviny:
5 paradajok, malý zeler, 2 vajcia, 30 g kapár, 70 g majonézy, 50 g kečupu, citrón, 2 lyžice oleja, soľ, chilli
Zeler sparíme, pokrájame na kocky, pridáme paradajky nakrájané na plátky a ...


Potrebujeme tieto suroviny:
býčie žľazy, 100 ml mlieka, 10 g hladkej múky, 1 vajce, 10 g strúhanky, 30 g oleja , soľ
Býčie žľazy odblaníme, dobre preperieme vo vlažnej vode a minimálne na 12 h...


Potrebujeme tieto suroviny:
hrsť čerstvého kôpru, 200 ml kyslej smotany, 1 strúčik cesnaku, trochu šťavy z citróna, soľ, mleté ​​čierne korenie
Kôpor umyjeme, osušíme, nasekáme nadrobno, pridáme kyslú smotanu, prelisova...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!