Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 26. apríla, meniny má: Jaroslava

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
100 g tvrdého syra, 100 g bieleho syra (napr. Rabín), 100 g Nivy, 200 g pečeného kuracieho mäsa, 1 červená cibuľa, majonéza, mleté čierne korenie
Syry nakrájame na kocky, pridáme nakrájané kuracie mäso, nadrobno nakrájanú...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 hovädzie plátky zo sviečkovice, 4 plátky prerastenej slaniny, 1 menší pór, 2 lyžice masla, olej na opekanie, olivový olej na potretie , francúzska horčica, 10 koktejlových paradajok, 1 väčšia mrkva, 8 šalotiek, 2 menšie cukety, na omáčku: 150 ml mäsového vývaru, 100 ml suchého bieleho vína, 1 plechovka lúpaných paradajok, 1 lyžička kukuričného škrobu, 1 lyžica sladkej sójovej omáčky, soľ, mleté korenie štyroch farieb
Každý plátok mäsa potrieme olivovým olejom, horčicou, osolíme, okoreníme, p...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kurča, 200 g mrkvy, 100 g petržlenu, 100 g zeleru, 100 g hrášku, 60 g masla, 1 dcl kyslej smotany, 20 g hladkej múky, soľ, zelená petržlenová vňať
Očistené a umyté kurča pokrájame na štvrtky, osolíme, opečieme v rozohriato...


Potrebujeme tieto suroviny:
300 g mäsa z diviaka, 300 g bravčového bôčiku, 150 g surovej bravčovej slaniny, 50 g bravčovej masti, 50 g cibule, 50 g sterilizovaných šampiňónov, 5 cl koňaku, 1 žĺtok, citrónová kôra, soľ, paštétové korenie
Bravčový bôčik vykostíme, zrežeme kožu, pokrájame na kocky, osolíme a nechá...


Potrebujeme tieto suroviny:
300 g šošovice, soľ, 200 g prerastenej údenej slaniny, 3 cibule, masť na vymastenie pekáča
Prebratú, umytú a vopred namočenú šošovicu uvaríme domäkka a osolíme. Slani...


Potrebujeme tieto suroviny:
25 dkg uvarenej bielej fazule, 1 cibuľa, 1 kyslá uhorka, 1 lyžica olivového oleja, soľ, korenie, citrónová šťava, 15 dkg tvrdého syra, petržlenová vňať
Ešte do úplne nevychladenej a scedenej fazule pridáme nakrájanú cibuľu, kys...


Potrebujeme tieto suroviny:
5 rybích hlav, 500 g rybích vnitřností, 100 g celeru, 50 g petržele, 50 g mrkve, 100 g másla, předvařený hrách, kousek celého zázvoru, 20 kuliček pepře, máslová jíška, sůl
Zeleninu nastrouháme a prudce osmahneme na másle. Přilijeme 1,5 l vody, při...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g hovädzieho mäsa, 150 g slaniny, 1 cibuľa, 250 ml smotany na varenie, 200 ml silného hovädzieho vývaru, 1 lyžica nasekaného čerstvého estragónu, 1 lyžica dijonskej horčice, olej, soľ, korenie
Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu a slaninu. Mäso nakrájame na cca...


Potrebujeme tieto suroviny:
300 ml nízkotučného mlieka, 2 lyžice vanilkového pudingového prášku, 1 vanilkový cukor, čerstvé maliny alebo malinový kompót, 2 sladké celozrnné trubičky na ozdobenie
Dve tretiny mlieka necháme zovrieť spolu s vanilkovým cukrom. V jednej tret...


Potrebujeme tieto suroviny:
bravčové jazyky, slanina, cibuľa, zeler, pór, soľ, mleté čierne korenie, celé korenie, nové korenie, bravčová masť
Jazyky umyjeme, očistíme, dáme do osolenej vody, pridáme kúsok cibule, zele...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!