Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je štvrtok, 02. mája, meniny má: Žigmund

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
600 g jahňacieho mäsa, 150 g koreňovej zeleniny, zväzok mladej cibuľky s vňaťou, 50 g ryže, 1 biely jogurt, 1 vajce, 60 g masti, soľ, petržlenová vňať, 1,5 l vody
Umyté mäso nakrájame, zalejeme vodou, osolíme a uvaríme takmer domäkka. Na ...


Potrebujeme tieto suroviny:
jahody, 1/2 mäkkého tvarohu, 1 biely jogurt, 1 kyslá smotana, vanilkový cukor, cukor (množstvo podľa chuti)
Tvaroh, jogurt, kyslú smotanu a cukor našľaháme a pridáme roztlačené jahody...


Potrebujeme tieto suroviny:
čerešne, cukor, želírovací prípravok 2:1
Čerešne vykôstkujeme a umyjeme. Na 1 kg čerešní zasypeme 0,5 kg cukru a dám...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g bravčového stehna, 80 g slaniny, 80 g dusených žampiónov, 1 vajce, 1 malý karfiol, 40 g masla, soľ, mleté čierne korenie
Z mäsa pripravíme 4 rezne, naklepeme, osolíme a okoreníme. Z vajca a žampió...


Potrebujeme tieto suroviny:
12 bazových kvetov, 4,5 l vody, 700 g cukru, šťava z jedného citróna, dve lyžice vínneho octu
Vodu privedieme k varu. Do čistej nádoby dáme cukor, zalejeme vriacou vodou...


Potrebujeme tieto suroviny:
zemiaky, soľ, mletá sladká paprika, hladká múka, olej
Nové zemiaky očistíme s kefkou (staré treba ošúpať), vložíme do vyššej nádo...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g kuracích pŕs, 1 pór, 3 lyžice Solamylu, 3 vajcia, sójová omáčka, grilovacie korenie, tuk
Mäso nakrájame na tenké rezance, pridáme nadrobno nakrájaný pór alebo cibuľ...


Potrebujeme tieto suroviny:
100 g čučoriedok, 10 g klinčekov, 10 g pomarančovej šupky, 20 g škorice , 1 l 90% alkoholu
Zmes čučoriedok, klinčekov, pomarančovej šupky a škorice namáčame v alkohol...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g hladkej múky, soľ, horúca voda, 1 vajce na potretie, sezamové semienka
Do posolenej múky pridávame postupne horúcu vodu a urobíme tuhšie cesto. Bo...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g šošovice, 20 g hladkej múky, 2 dcl kyslej smotany, 4 sladkokyslé uhorky, bobkový list, soľ, 40 g masti
Šošovicu preberieme a aspoň na 2 hodiny namočíme. Potom ju scedíme, zalejem...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!