Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 26. apríla, meniny má: Jaroslava

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
1 červená repa, 1 jablko, pol granátového jablka, 1 lyžice citrónovej šťavy
Červenú repu a jablko očistíme, nakrájame na menšie kúsky, dáme do mixéra, ...


Potrebujeme tieto suroviny:
4,5 kg sliviek, 500 g cukru, 300 ml octu
Slivky vykôstkujeme, posypeme cukrom, dôkladne premiešame a necháme stáť 24...


Potrebujeme tieto suroviny:
zemiaky, maslo, čerstvý chren, soľ
Zemiaky ošúpeme, umyjeme a uvaríme v osolenej vode domäkka. Scedíme, pridám...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g klobásy, 250 g sterilizovaných šampiňónov, 1 malá cibuľa, 4 paradajky, trocha masla, 1 vajce, 1 lyžička karí korenia, 125 ml šľahačky, 100 g strúhaného ementálu, soľ, korenie
Šampiňóny necháme odkvapkať, cibuľu olúpeme a najemno nastrúhame. Paradajky...


Potrebujeme tieto suroviny:
špenátové listy, slanina, mladá cibuľka, syr Feta, slnečnicové semienka, olivový olej, citrónova šťava, mleté čierne korenie
Listy špenátu opláchneme a osušíme. Slaninu nakrájame na hranolčeky a vyškv...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg zemiakov, 250 g hrubej múky, 150 g hrubej krupice, 250 g anglickej slaniny, 1 väčšia cibuľa, 1 vajce, 1 žĺtok, soľ, 2 lyžice masla, 2 lyžice masti
Zemiaky uvaríme v šupke. Ešte teplé ich nastrúhame na jemnom strúhadle, pri...


Potrebujeme tieto suroviny:
2 balenia slaných sušienok, na penu: 200 g pečeného hydinového mäsa so šťavou + 50 g masla + 1 dcl smotany + soľ, zelená petržlenová vnať na ozdobu
Pečené hydinové mäso pomelieme, zmiešame s povoleným maslom, pridáme smotan...


Potrebujeme tieto suroviny:
200 g melty, 350 g cukru, 20 g chmeľu, 6 l vody, 20 g droždia
Meltu, cukor, chmeľ a vodu varíme dovtedy, kým neostane objem asi 5 l. Odva...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 bravčové rezne (po 150 g), 4 plátky šunky, 140 g cibule, 200 g húb, 80 g masla, soľ, mleté čierne korenie, 1 lyžička rajčiakového pretlaku, zelená petržlenová vňať
Rezne naklepeme, osolíme a opražíme po oboch stranách na polovici masla. Po...


Potrebujeme tieto suroviny:
60 g krupice, 40 g tuku, 100 g koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen, zeler), 1250 ml vývaru z kostí, soľ, zelená petržlenová vňať
Do rozohriatého tuku vložíme krupicu a doružova opražíme. Potom pridáme oči...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!