Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 26. apríla, meniny má: Jaroslava

Bavorský steak II

Kategória: hlavné jedlá, mleté mäso

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept bavorský steak potrebujeme tieto suroviny:

   • 400 g mletého bravčového mäsa
   • 150 g uvarenej ryže
   • 2 vajcia
   • 3-4 lyžice mlieka
   • 4 jablká
   • 100 ml smotany
   • 1 lyžička múky
   • 1 lyžica strúhaného syra
   • 3 lyžice strúhanky
   • olej
   • soľ
   • štipka muškátového orieška
   • nasekaná zelená petržlenová vňať
Recept bavorský steak pripravíme takto:
Z mäsa, ryže, vajec, mlieka, petržlenovej vňate, soli a muškátového orieška vypracujeme jednoliatu hmotu, z ktorej potom vytvoríme steaky, obalíme v strúhanke a smažíme dozlata. Dáme ich na vyhriatu misu, držíme v teple, obložíme v tuku podusenými kúsky jabĺk. Smotanu premiešame s múkou a syrom, za stáleho miešania povaríme, podľa chuti osolíme, okoreníme. Pri podávaní steaky omáčkou prelejeme.



V našej kuchárke bolo okrem receptu Bavorský steak II nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať:

Bavorský mäsový kotlík   Hovädzí steak so zeleninou   Jelení steak na červenom víne   Kapor na bavorský spôsob   Tuniakový steak  


bavorský steak ii, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!