Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 03. mája, meniny má: Galina, Timea

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
400 g marhúľ, 1 citrón, 250 ml bieleho vína, 1 l vody, 30 g škrobovej múčky, vanilkový cukor
Marhule vhodíme na chvíľu do vriacej vody, potom ich olúpeme, vykôstkujeme,...


Potrebujeme tieto suroviny:
200 g kvalitnej hovädzej konzervy, 100 g tvrdého syra, 100 g majonézy, 100 g čerstvých paprík, 80 g cibule, 2 strúčiky cesnaku, 2 feferónky, soľ, korenie
Do misy dáme jemne nasekané hovädzie mäso, pridáme majonézu, nastrúhaný syr...


Potrebujeme tieto suroviny:
150 g zemiakov, 2 cibule, 2 strúčiky cesnaku, 2 lyžice oleja, 2 plechovky (po 850 ml) paradajok, 1 pór, 150 g točeného salámu, 1 plechovka (425 ml) veľkých bielych fazúľ, 1 plechovka (425 ml) červených fazúľ, soľ, biele korenie, majorán
Zemiaky ošúpeme a nakrájame na kocky. Olúpané cibule a cesnak nasekáme nadr...


Potrebujeme tieto suroviny:
2 malé marhule, 2 žĺtky, 90 g cukru, 2,5 dcl mlieka, 2 bielky
Vo vodnom kúpeli vymiešame všetky suroviny okrem bielkov. Až zmes zhustne, ...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 konzerva sterilizovaného hrášku, 1 mrkva, 1 cibuľa, 2 lyžice masla, 2 lyžičky zeleninovej koreniacej zmesi, 2 l vody, soľ, mleté čierne korenie, drvená rasca, petržlenová vňať, na knedličky: 1 dcl pomletých vlašských orechov + 2 vajcia + 2 vrchovaté lyžice detskej krupice + soľ + polovica lyžičky zeleninovej koreniacej zmesi + petržlenová vňať
Pokrájanú cibuľu speníme na masle, pridáme pokrájanú mrkvu, hrášok, korenie...


Potrebujeme tieto suroviny:
8 párkov, 12 dkg ementálu, 8 väčších plátkov anglickej slaniny, olej
Opláchnuté párky prehrejeme nad parou, potom ich osušíme a po dĺžke nakrojí...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g zemiakov, 500 g paradajok, 250 g zelených fazuliek, 25 paprík, petržlenová vňať, 1 baklažán, 100 g oleja, 250 ml mlieka, 3 vajcia, 1 lyžice múky, soľ, mletá paprika
Baklažán ošúpeme a nakrájame. Na oleji speníme nakrájanú cibuľu, pridáme na...


Potrebujeme tieto suroviny:
0,5 kg mletého bravčového mäsa, 0,5 kg mletého hovädzieho mäsa, 2 žemle, 200 ml mlieka, 2 vajcia, 1 kg kyslej kapusty, 4 kyslé smotany, 2 malé paradajkové pretlaky, soľ, mleté čierne korenie, 12 kapustových listov
Mleté bravčové a hovädzie mäso zmiešame, pridáme namočené žemle a vajcia a ...


Potrebujeme tieto suroviny:
600 g hovädzieho srdca, 60 g cibule, 80 g zeleniny, 40 g rastlinného oleja, soľ, mletá sladká červená paprika
Na oleji speňtníme nadrobno pokrájanú cibuľu, zeleninu a červenú papriku. P...


Potrebujeme tieto suroviny:
200 g hovädzieho mäsa, 200 g bravčového mäsa, 100 g párko, 300 g koreňovej zeleniny, 300 g kapusty (kyslej alebo sterilizovanej), 200 g červenej repy, ocot, bobkový list, niekoľko guľôčok čierneho korenia a nového koreniav, šálka kyslej smotany
Hovädzie mäso nakrájame na malé kúsky a vložíme do dvoch litrov studenej vo...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!