Dnes je piatok, 26. apríla, meniny má: Jaroslava NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:4 plátky bravčového mäsa (stehno alebo krkovička), vajcia, strúhanka, hladká múka, soľ Bravčové mäso nakrájame, mierne naklepeme, osolíme, obalíme v trojobale a n...
Potrebujeme tieto suroviny:1 kg glejovky, 1 kg cibuľe, cesnak, mletá sladká paprika, mletá pálivá paprika, mletá rasca, mleté nové korenie, majorán, čierne korenie, 4 lyžice paradajkového pretlaku, 2-3 lyžice kremžskej horčice, 3 dcl piva Cibuľu nakrájame na kocky, časť cesnaku nakrájame na plátky a časť na kocky...
Potrebujeme tieto suroviny:600 g bravčových kotliet, 240 g sterilizovaného leča, 300 g čerstvých paradajok, 60 g oleja, soľ, korenie, cesnak Mäso nakrájame na 4 plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme a narežeme okrajo...
Potrebujeme tieto suroviny:600 g bravčovej krkovičky, 30 g cibule, 1 rajčinový pretlak, soľ, mleté korenie, 2 dcl piva, hladká múka Mäso naklepeme, osolíme a okoreníme, obalíme v hladkej múke a zprudka z obo...
Potrebujeme tieto suroviny:500 g špenátu, 20 g cibule, 100 g šunky, 2 lyžice mlieka, 2 vajcia, 60 g masla, 3 lyžice strúhaného čedaru, soľ, maslo Špenát očistíme, dobre umyjeme, sparíme, scedíme a nasekáme. Na rozpustenom...
Potrebujeme tieto suroviny:300 g hladkej múky, 250 g masla, 1 vaječný žĺtok, 150 g kyslej smotany (14-18% tuku), 1 lyžička octa, 2 lyžičky soli Všetky ingrediencie vymiesime na hladké cesto a necháme hodinu v chlade ods...
Potrebujeme tieto suroviny:500 g brambor, 150 g slaniny, 30 g rajčatového protlaku, 20 g hladké mouky, 20 g olivového oleje, sůl, majoránka, voda V hrnci rozškvaríme nakrájanú slaninu, pridáme zemiaky nakrájané na kocky, ...
Potrebujeme tieto suroviny:600 g zemiakov, 300 g póru, 100 g anglickej slaniny, 100 g strúhaného syra, 1 lyžica olivového oleja, soľ, čierne korenie Zemiaky olúpeme, umyjeme a nakrájame. Vo väčšej panvici rozohrejeme olej, v...
Potrebujeme tieto suroviny:krevety mrazené olúpané, 1 šľahačka, 100 ml majonézy, kečup, worčestrová omáčka, citrónová šťava Krevety rozmrazíme, ponoríme ich do teplej slanej vody, necháme prejsť varo...
Potrebujeme tieto suroviny:1 kg jelenieho chrbta, 120 g údenej slaniny, 2 väčšie cibule, 4 strúčiky cesnaku, 125 g masla, soľ, podrvené čierne korenie, 4 borievky Mäso vykostíme, odblaníme, umyjeme, rozrežeme na plát, ktorý posypeme potlč...
|
|