Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je utorok, 07. mája, meniny má: Monika

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
400 g bravčového mäsa zo stehna, 100 ml bieleho vína, 2 lyžice kečupu, 1 cibuľa, 40 g oleja, 40 g hladkej múky, mäsový vývar, soľ, mleté čierne korenie, nadrobno nakrájaná zelená petržlenová vňať
Mäso umyjeme, nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme a okoreníme. Nadrobno ...


Potrebujeme tieto suroviny:
250 g mrazených jahôd, 80 g práškového cukru, 100 ml studenej smotany na šľahanie
Zmrazené jahody zasypeme cukrom, zalejeme veľa studenou smotanou na šľahani...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg bravčového pliecka, 2 väčšie cibule, 1 šúľky cesnaku, 1 lyžica soli, 1 lyžica rasce, 1 lyžica oleja
Bravčové mäso nakrájame na kocky, cibuľu a cesnak ošúpeme a nakrájame na ko...


Potrebujeme tieto suroviny:
250 g varených fazúľ /125 surových/ , 75 g majonézy, 50 g sardelových rezov, 25 g cibule, 50 g sterilizovanej kapie, 50 g sterilizovaných uhoriek, ocot, cukor, mleté čierne korenie
Do varených vychladnutých fazúľ nasekajte nadrobno sardelové rezy aj s olej...


Potrebujeme tieto suroviny:
600 g spodných kuracích stehienok, 2 domáce klobásy, 2 strúčiky cesnaku, soľ, 2 dcl sladkej smotany, 1 lyžica horčice
Stehná umyjeme, osušíme, vykostíme, mierne vyklepeme a potrieme pretlačeným...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 mäkký tvaroh, 1 paradajku, príp. 1 lyžička majonézy, cesnak, kôpor sušený (alebo čerstvý), soľ
Paradajku nastrúhame na hrubom strúhadle, zvyšnú šupku prekrájame na kúsky....


Potrebujeme tieto suroviny:
tvrdšie zrelé paradajky, chilli papričky, bazalka, rozmarín, olivový olej
Paradajky umyjeme, nakrájame na hrubšie plátky, rozložíme ich na rošt sušič...


Potrebujeme tieto suroviny:
120 g rybieho filé, soľ, rasca, olej, cibuľa, tri kúsky koreňovej zeleniny, sterilizovaný hrášok v konzerve, 2 zemiaky
Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájanú alebo postrúhanú koreň...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 morčacie kotlety (á 150 g), 1 hlávkový šalát, 240 g mrkvy, 4 polievkové lyžice strúhanky, soľ, mleté čierne korenie, 4 polievkové lyžice múky, 2 vajcia, olej na vyprážanie, 2 polievkové lyžice bieleho vínneho octu, 4 polievkové lyžice olivového oleja
Šalát rozobereme na jednotlivé lístky, umyjeme a necháme odkvapkať. Mrkvu o...


Potrebujeme tieto suroviny:
zväzok mladých špenátových listov, hrsť mäty, hrsť petržlenovej vňate, 1 malá uhorka, kúsok celerovej stonky, 1 lyžička citrónovej šťavy
Všetky ingrediencie vložíme do mixéra a dôkladne rozmixujeme. Pri podávaní ...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!