![]() ![]() KUCHÁRSKE RECEPTY ĎALŠIE KATEGÓRIE |
Dnes je sobota, 30. septembra, meniny má: Jarolím ![]() • 400 g bravčového mäsa zo stehna • 100 ml bieleho vína • 2 lyžice kečupu • 1 cibuľa • 40 g oleja • 40 g hladkej múky • mäsový vývar • soľ • mleté čierne korenie • nadrobno nakrájaná zelená petržlenová vňať Recept benátske rezne pripravíme takto:
Mäso umyjeme, nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme a okoreníme. Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme mäso a z oboch strán opražíme. Zaprášime múkou, opražíme, podlejeme mäsovým vývarom a vínom, prikryjeme a udusíme domäkka. Pridáme kečup, zohrejeme, dochutíme petržlenovou vňaťou a podávame s dusenou ryžou. V našej kuchárke bolo okrem receptu Benátske rezne nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať: Bravčové rezne s chrenom Dijonské bravčové rezne benátske rezne, recept, minútky |
|