Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je utorok, 07. mája, meniny má: Monika

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
200 g ryže, 500 g špenátu, 1 cibuľa, 1 mrkva, 1 zeler, 25 g masla, parmezán, vývar, soľ
Mrkvu, cibuľu a zeler najemno nasekáme a orestujeme na masle. Po chvíli pri...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 ml uvareného kakaa, 1 banán, cukor (množstvo podľa chuti), šľahačka, nastrúhaná čokoláda
Kakao, banán a cukor dobre rozmixujeme, nalejeme do pohára, ozdobíme šľahač...


Potrebujeme tieto suroviny:
0,5 dcl rumu, 1,5 dcl vody, 3 lyžičky cukru, 1 plátok citrónu
Vodu privedieme do varu, pridáme rum, znovu zahrievame a tesne pred varom z...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 1 mlieka, 1 téglik dobrého bieleho jogurtu
Mlieko nalejeme do hrnca, ohrejeme na 40°C, pridáme jogurt a premiešame. Zm...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 zeler, trocha oleje
Zeler očistíme, pokrajáme na hranolčeky a opečieme na panvici s rozohriatým...


Potrebujeme tieto suroviny:
na žĺtkovú zmes: 3 natvrdo uvarené žĺtky + 150 g masla + 2 lyžice rumu, na orechovú zmes: 150 g práškového cukru + 150 g mletých orechov + 3 lyžice rumu + 4 lyžice kakaa + 1 bielok, 100 g mletých orechov na obaľovanie
Zmiešame prísady na žĺtkovú zmes a necháme alespoň 3 hodiny v chladničke do...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 l čiernej jarabiny, 1 l jemnej liehoviny (vodka alebo brandy), 1 l vody, 1 kg cukru krupice
Do štvorlitrovej fľaše dáme čiernu jarabinu, zalejeme liehovinou a necháme ...


Potrebujeme tieto suroviny:
150 g šošovice, 1 cibuľa, 1 malá mrkva, 100 g údeného mäsa, 25 g masti, 30 g hladkej múky, 1 l mlieka, petržlenová vňať, cesnak, soľ, 1 l vody
Prebratú a prepláchnutú šošovicu namočíme do studenej vody, potom ju spoloč...


Potrebujeme tieto suroviny:
jablčný mušt, rum, krupicový cukor, jablko, citrón, pomaranč, škorica, badián, klinčeky
Z cukru zvaríme karamel, zalejeme muštom, pridáme korenie a necháme rozpust...


Potrebujeme tieto suroviny:
5 vajec, 200 g práškového cukru, 200 g masla, 200 g polohrubej múky, na hrot noža sódy bikarbóny, 1 lyžička kakaa, tuk a múka na vymastenie a vysypanie plechu, na polevu: 250 g práškového cukru + 3 lyžice rumu + 2 lyžice vriacej vody
Žĺtka, cukor a maslo vymiešame do peny, pridáme múku zmiešanú so sódou bika...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!