Dnes je štvrtok, 25. apríla, meniny má: Marek
Šošovicový krém s údeným mäsomKategória: polievky, bravčové mäsoHodnotenie receptu: Na recept šošovicový krém s údeným mäsom potrebujeme tieto suroviny: • 150 g šošovice • 1 cibuľa • 1 malá mrkva • 100 g údeného mäsa • 25 g masti • 30 g hladkej múky • 1 l mlieka • petržlenová vňať • cesnak • soľ • 1 l vody Recept šošovicový krém s údeným mäsom pripravíme takto: Prebratú a prepláchnutú šošovicu namočíme do studenej vody, potom ju spoločne s údeným mäsom, olúpanú cibuľou a mrkvou uvaríme takmer domäkka. Z masti a múky pripravíme svetlú zápražku, vmiešame ju do polievky a povaríme asi 15 minút. Údené mäso vyberieme, polievku rozmixujeme alebo prelisujeme, doplníme mliekom, osolíme a necháme prejsť varom. Šošovicový krém pred podávaním posypeme nakrájanou petržlenovou vňaťou a údeným mäsom nakrájaným na kocky.
šošovicový krém s údeným mäsom, recept, polievky Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2024 CBMonitor.cz Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!