Dnes je piatok, 26. apríla, meniny má: Jaroslava NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:200 g kvalitnej hovädzej konzervy, 100 g tvrdého syra, 100 g majonézy, 100 g čerstvých paprík, 80 g cibule, 2 strúčiky cesnaku, 2 feferónky, soľ, korenie Do misy dáme jemne nasekané hovädzie mäso, pridáme majonézu, nastrúhaný syr...
Potrebujeme tieto suroviny:750 g předního hovězího, 250 g párků paprikový salát, 200 g cibule, žampiony, tuk, 6 dcl vody, sůl, pepř, mletá červená paprika, kmín, česnek, 2 lžíce rajčatového protlaku, majoránka, hladká mouka Maso nakrájíme na kostky, na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, zaprášíme pa...
Potrebujeme tieto suroviny:čerešne, cukor, voda, med Čerešne namočíme do vody a necháme asi 2-3 hodiny, aby vyplávali červíky. P...
Potrebujeme tieto suroviny:200 g čínskej kapusty, 200 g zemiakov, 50 g múky, 50 g cibuľe, 50 g citrónu, 100 g paradajkového pretlaku, olej, soľ, bobkový list, rasca, cesnak, korenie, cukor Na oleji opečieme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme paradajkový pretlak, c...
Potrebujeme tieto suroviny:varený jahňací korienok, varené mäso z hlavy, 200 g slaniny, 4 vajcia, 4 lyžice krupice, cca 700 ml mlieka, soľ, mletý muškátový kvet, hrsť jarných žihliav, petržlenová vňať, tuk na vymastenie pekáča Krupicu s mliekom a soľou uvaríme ako hustú kašu a necháme vychladnúť. Do n...
Potrebujeme tieto suroviny:200 g červených (alebo bielych) fazule, 3 strúčiky cesnaku, 3 lyžice oleja, morská soľ Uvarenú osolenú fazuľu pomelieme na mäsovom mlynčeku, pridáme rozotrený ces...
Potrebujeme tieto suroviny:1 avokádo, 250 ml mlieka, 1 lyžica medu Avokádo ošúpeme a zbavíme kôstky. Všetky suroviny dáme do mixéra a poriadne...
Potrebujeme tieto suroviny:750 g zemiakov, 3 vajcia, 50 g masla, korenie, soľ, tuk na vyprážanie Zemiaky uvaríme v šupe a ešte horúce olúpeme, prelisujeme alebo najemno nas...
Potrebujeme tieto suroviny:biela tekvica, vajíčka, cibuľa, olej, soľ, mletá červená paprika, petržlenová vňať Tekvicu očistíme a nastrúhame nahrubo. Na oleji orestujeme najemno nakrájan...
Potrebujeme tieto suroviny:600 g mäsa(1/3 údeného + 1/3 bravčového + 1/3 teľacieho), 6 vajec, 30 g tuku, 6 až 10 rožkov, petržlenová vňať, 2 lyžice posekanej mladej žihľavy, soľ Všetko mäso uvaríme, pokrájame nadrobno a premiešame ho s pokrájanými rožka...
|
|