KUCHÁRSKE RECEPTY ĎALŠIE KATEGÓRIE |
Dnes je piatok, 29. marca, meniny má: Miroslav Na recept veľkonočná hlavička potrebujeme tieto suroviny: • 600 g mäsa(1/3 údeného + 1/3 bravčového + 1/3 teľacieho) • 6 vajec • 30 g tuku • 6 až 10 rožkov • petržlenová vňať • 2 lyžice posekanej mladej žihľavy • soľ Recept veľkonočná hlavička pripravíme takto:
Všetko mäso uvaríme, pokrájame nadrobno a premiešame ho s pokrájanými rožkami (vopred navlhčenými vývarom z mäsa) a vajciami. Posolíme, okoreníme žihľavou a pečieme vo vymastenom pekáči. Hlavička sa podáva teplá i studená. V našej kuchárke bolo okrem receptu Veľkonočná hlavička nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať: Veľkonočná hrudka Veľkonočná kapsa veľkonočná hlavička, recept, hlavné jedlá |
|