Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je nedeľa, 05. mája, meniny má: Lesana

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
300 g múky, 6 g soli, 1/2 vajcia, voda, na plnku: 450 g zemiakov + 210 g bryndze + 8 g soli
Plnku pripravíme tak, že uvarené zemiaky popučíme, pridáme soľ, bryndzu a d...


Potrebujeme tieto suroviny:
40 g duseného špenátu, 30 g masla, 1 vajce, 10 g tvrdého syra, soľ, mleté čierne korenie, 10 g hladkej múky, 60 g strúhanky
Vymiešame maslo, žĺtko, soľ a korenie, pridáme dusený špenát, múku, postrúh...


Potrebujeme tieto suroviny:
3 kopčeky ovocnej zmrzliny, kivi, ananás, broskyňa, červené hrozno, šľahačka, hořické trubičky
Ovocie nakrájame, dáme do pohára, na neho navŕšime kopčeky zmrzliny a ozdob...


Potrebujeme tieto suroviny:
200 g kvalitnej hovädzej konzervy, 100 g tvrdého syra, 100 g majonézy, 100 g čerstvých paprík, 80 g cibule, 2 strúčiky cesnaku, 2 feferónky, soľ, korenie
Do misy dáme jemne nasekané hovädzie mäso, pridáme majonézu, nastrúhaný syr...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 celé kurča, olej, 3 mrkvy, zelené olivy, kurkuma, zväzok petržlenovej vňate, soľ, 1 l vody
V hrnci na troške oleja kurča opečieme, potom zalejeme vodou, pridáme celý ...


Potrebujeme tieto suroviny:
čerstvé huby, cesnak, masť, soľ
Silnejšie klobúky naplocho rozkrojíme, potrieme cesnakom roztlačeným so soľ...


Potrebujeme tieto suroviny:
350 g kuracieho mäsa, 750 g zemiakov, 1 veľký karfiol, 2,5 dcl mlieka, 4 vajcia, provensálske byliny, tuk na vymastenie pekáča
Surové zemiaky pokrájame na kolieska, karfiol rozoberieme na malé ružičky. ...


Potrebujeme tieto suroviny:
bazový kvet, vajcia, hladká múka, trocha mlieka, soľ, mleté čierne korenie, olej
Z vajec, hladkej múky, mlieka, soli a korenia pripravíme cestíčko, v ktorom...


Potrebujeme tieto suroviny:
750 g kotliet, 3 strúčiky cesnaku, 25 g hladkej múky, 50 g oleja, 50 g masla, 1,5 dcl vody, worchester, 75 g arašídov, 50 g kápie, soľ, korenie, chilli
Nakrájané kotlety naklepeme, okraje narežeme, osolíme, okoreníme, poprášime...


Potrebujeme tieto suroviny:
250 g húb, 1 šálka smotany, maslo, 1 lyžica múky, 3 šálky mäsového vývaru, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať
Z múky a masla pripravíme riedku svetlú zápražku a vymiešame ju so smotanou...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!