Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je pondelok, 29. apríla, meniny má: Lea

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
50 g bagety, 50 g kuracej (alebo morčacej) šunky, 20 g eidamu, 2 lyžičky zaváraných brusníc
Bagetu rozkrojíme, dáme na ňu šunku a syr, potrieme brusnicami a krátko zap...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg zemiakov, 0,5 kg cvikly, 1 veľká cibuľa, 1 konzerva kukurice, 400 ml kyslej smotany, chren, soľ, mleté čierne korenie
Zemiaky a cviklu uvaríme v šupke (30-40 minút). Potom ich ochladíme, očistí...


Potrebujeme tieto suroviny:
300 g bravčového bôčika, 300 bravčového pliecka, soľ, rasca, 1 cibuľa, 4 strúčiky cesnaku, voda
Mäso nakrájame na malé kúsky a dáme do pekáča. Osolíme, posypeme rascou, po...


Potrebujeme tieto suroviny:
čerešne, voda, cukor
Čerešne zbavíme stopiek, prepláchneme pod studenou tečúcou vodou, naplníme ...


Potrebujeme tieto suroviny:
750 ml vody, 4 porcie silnej mletej kávy, 40 g jemného kryštálového cukru, 80 ml ginu, 4 lyžice šľahačky
V konvici z varného skla pripravíme silnú kávu, podľa chuti ju osladíme a s...


Potrebujeme tieto suroviny:
700 g bravčového stehna, 4 lyžice oleja, 150 g cibule, 100 g rajčín, 1 červená paprika, 1 zelená paprika, 1 štipľavá paprika, 1 lyžica podravky, 10 g mletej červenej papriky, soľ
Mäso pokrájame na rezančeky, papriku na kocky a cibuľu na plátky. Paradajky...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 väčšie hrušky, 0,7 litra bieleho vína, 100 g práškového cukru, 50 g hrozienok, 250 g čokolády na varenie, 50 g lieskových orieškov, šľahačka na ozdobenie
Hrušky olúpeme (necháme im stopku), nastojato je poskladáme do vhodnej nádo...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g stehna, 400 g uvarených ošúpaných zemiakov, pol pohára smotanového chrenu, 100 ml tatárskej omáčky, 1 kyslá smotana, soľ, mleté ​​čierne korenie, paprika, petržlenová vňať
V mise pripravíme zmes z tatarky, smotanového chrenu, kyslej smotany, soli ...


Potrebujeme tieto suroviny:
cca 600 g hladkej múky, 400 g zemiakov, 500 ml kefíru, 1 vajce, 1 lyžička sódy, 5 lyžíc oleja, kôpor, soľ
Zemiaky uvaríme v slanej vode, zlejeme, ošúpeme, nastrúhame na hrubšom strú...


Potrebujeme tieto suroviny:
200 g bôčika, 1,5 hrnčeka fazule, 1 hrnček smotany, 1 cibuľa, 40 g syra, maslo, soľ, čierne korenie, zelená petržlenová vňať
Fazuľu namočíme cez noc a na druhý deň ju uvaríme v tej istej vode do mäkka...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!