Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je pondelok, 14. októbra, meniny má: Boris

Moravský vrabec

Kategória: hlavné jedlá, bravčové mäso

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept moravský vrabec potrebujeme tieto suroviny:

   • 300 g bravčového bôčika
   • 300 bravčového pliecka
   • soľ
   • rasca
   • 1 cibuľa
   • 4 strúčiky cesnaku
   • voda
Recept moravský vrabec pripravíme takto:
Mäso nakrájame na malé kúsky a dáme do pekáča. Osolíme, posypeme rascou, posypeme cibuľou nakrájanou na plátky a nadrobno rozsekaným cesnakom. Podlejeme vodou a pečieme v rúre. Občas prelejeme výpekom a podlejeme vodou. Upečené mäso vyberieme, šťavu vydusíme na tuk, zahustíme múkou, opražíme rozriedime vodou, rozmiešame a varíme minimálne 20 minút. Nakoniec precedíme a ešte krátko povaríme. Podávame s kapustou alebo špenátom a knedľou.





moravský vrabec, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2019 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!