Dnes je sobota, 20. apríla, meniny má: Marcel
Moravský vrabecKategória: hlavné jedlá, bravčové mäsoHodnotenie receptu: Na recept moravský vrabec potrebujeme tieto suroviny: • 300 g bravčového bôčika • 300 bravčového pliecka • soľ • rasca • 1 cibuľa • 4 strúčiky cesnaku • voda Recept moravský vrabec pripravíme takto: Mäso nakrájame na malé kúsky a dáme do pekáča. Osolíme, posypeme rascou, posypeme cibuľou nakrájanou na plátky a nadrobno rozsekaným cesnakom. Podlejeme vodou a pečieme v rúre. Občas prelejeme výpekom a podlejeme vodou. Upečené mäso vyberieme, šťavu vydusíme na tuk, zahustíme múkou, opražíme rozriedime vodou, rozmiešame a varíme minimálne 20 minút. Nakoniec precedíme a ešte krátko povaríme. Podávame s kapustou alebo špenátom a knedľou.
moravský vrabec, recept, hlavné jedlá Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2024 CBMonitor.cz Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!