Dnes je piatok, 26. apríla, meniny má: Jaroslava NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:krajce chleba, vajcia, soľ, korenie, olej Vajcia rozšľaháme, osolíme a okoreníme. Krajce chleba v nich namočíme a na ...
Potrebujeme tieto suroviny:500 g šošovice, 3 lyžice rastlinného oleja, 3 lyžice hladkej múky, ocot, 1 cibuľa, soľ Opláchnutú šošovicu namočíme a necháme napučať vo vode. Potom ju uvaríme do...
Potrebujeme tieto suroviny:4 kuracie rezne, 100 g šunky, 150 g mrazenej zeleninovej zmesi, 1 menšia cibuľa, soľ, čierne korenie, sladká paprika, tabasco, 2 lyžice kečupu, olej, 50 g strúhaného syra, hladká múka Cibuľu a na rezance nakrájanú šunku orestujeme, pridáme zeleninovú zmes, os...
Potrebujeme tieto suroviny:8 väčších hrušiek, 8 lyžíc posekaných orechov, škorice, 1 lyžica lesného medu, čokoláda Hrušky rozkrojíme a vydlabeme jadrovníky. Zmiešame med, orechy a škoricu a ...
Potrebujeme tieto suroviny:400 g zemiakov, 200 g tvarohu, 1 žítok, 2 dcl mlieka, 8 dcl vody, soľ Umyté, olúpané a pokrájamé zemiaky uvaríme v osolenej vode. Mäkké zemiaky s...
Potrebujeme tieto suroviny:700 g bravčového bôčika, 300 g hovädzieho predného bez kostí, cesnak, soľ, korenie, paprika, rasca Bravčový bôčik rozrežeme na plát, naklepeme, osolíme, okraje zrežeme a sfor...
Potrebujeme tieto suroviny:1 balenie špeclí (300 g), 250 g údeného mäsa, vajcia, mlieko Špecle uvaríme podľa návodu na obale, potom slejeme a necháme odkvapkať. Pa...
Potrebujeme tieto suroviny:kyslá voda z doma tlačenej kapusty, bobkový list, zemiaky, smotana, solamyl, soľ, červená paprika Vo vode uvaríme zemiaky nakrájané na krížalky s bobkovým listom, pridáme vo...
Potrebujeme tieto suroviny:pol hrnčeka džúsu, hrnček jablčného muštu, štipka čerstvo mletého anízu, 1 lyžička cukru, 1 lyžička citrónovej šťavy, 5 kociek rozdrveného ľadu Ananásový džús, jablkový mušt a citrónovú šťavu nalejeme do mixéra, pridáme...
Potrebujeme tieto suroviny:400 g mletého bravčového mäsa, 5 vajec, 1 lyžica vody, strúhanka, trocha múky, 1 lyžička pikantnej horčice, soľ, čierne korenie, čerstvá bazalka, čerstvá petržlenová vňať, olej na vyprážanie 4 vajcia uvaríme natvrdo, olúpeme necháme vychladnúť a potom obalíme v múke...
|
|