Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 03. mája, meniny má: Galina, Timea

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
paradajky, medvedí cesnak, olivový olej, soľ, čierne mleté korenie
Listy medvedieho cesnaku nakrájame nadrobno, pridáme nakrájané paradajky a ...


Potrebujeme tieto suroviny:
300 g jahôd, 4 dcl mlieka, pol balíčka pudingového prášku, 3 lyžice cukru
Jahody rozmixujeme v mixéri. Pudingový prášok zmiešame s 5 lyžicami studené...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g špargle, 4 plátky kuracích pŕs, 1 cibuľa, olej, 125 ml bieleho vína, soľ, pol lyžičky zázvoru, 2 lyžice maizeny, 0,5 l vody
Mäso nakrájame na rezančeky a marinujeme aspoň 12 hodín v zmesi z vína, sol...


Potrebujeme tieto suroviny:
600 g broskýň, 8 lyžičiek práškového cukru, 2 lyžičky citrónovej šťavy, 250 ml smotany na šľahanie
Broskyne umyjeme, nakrátko ponoríme do horúcej vody, ošúpeme, rozpolíme a o...


Potrebujeme tieto suroviny:
800 g teľacieho mäsa z pliecka, 1 cibuľa, 50 g mrkvy, 50 g zeleru, 30 g hrášku bez nálevu, 80 g šampiňónov, 40 g kapie, 80 g masla, soľ, 10 g mletej červenej sladkej papriky, 40 g múky, 1 citrón, 1 dcl sladkej smotany, 0,5 dcl šľahačky
Na masle zpeníme cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme červenú papriku a soľ, ...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g hovädzieho mäsa, 500 g hrachu, 1 kaleráb, 1/2 zeleru, 1 petržlen, 1 mrkva, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, olej, čierne korenie, soľ
Cez noc namočený hrach uvaríme v jednom hrnci spolu s hovädzím mäsom. Potom...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g jahôd(kompót,čerstvé alebo mrazené), 75 ml ríbezľového džemu, 2 lyžičky maizeny, 2 lyžice citrónovej šťavy, zmrzlina
Všetko povaríme, kým sa jahody mierne nerozvaria a omáčka nezhustne. Hotovo...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg zemiakov, 100 g hladkej múky, 80 g strúhaného syra, 2 strúčiky cesnaku, soľ, majorán, olej
Zemiaky ošúpeme, uvaríme v osolenej vode a nastrúhame. Pridáme strúhaný syr...


Potrebujeme tieto suroviny:
4,5 kg sliviek, 500 g cukru, 300 ml octu
Slivky vykôstkujeme, posypeme cukrom, dôkladne premiešame a necháme stáť 24...


Potrebujeme tieto suroviny:
6 vajec, 500 ml vývaru, 500 ml kyslej smotany, soľ, nové korenie, celé čierne korenie, bobkový list, kôpor, ocot, hladká múka
Korenie prevaríme s octom vo vývare, potom ho vyberieme, zahustíme smotanou...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!