Dnes je štvrtok, 02. mája, meniny má: Žigmund NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:400 g kuracích pečienok, 50 g slaniny, 1 cibuľa, 40 g masla, 4 vajcia, 125 ml smotany, soľ, čierne korenie Slaninu nakrájame na tenké plátky, opečieme a položíme na dno maslom vymast...
Potrebujeme tieto suroviny:2 kačacie prsia s kožou, 1 pomaranč, 4 lyžice medu, 2 lyžičky sójovej omáčky, 1 zelená paprika Papriku pokrájame na väčšie kúsky, na rovnako veľké pokrájame aj kačacie pr...
Potrebujeme tieto suroviny:4 porcie sliepky, 40 g masla, 20 g oleja, 1 malá cibuľa, 1 jablko, 20 g hladkej múky, 1,5 dcl sladkej smotany, vývar, soľ, kari korenie Porcie sliepky osmažíme na oleji dozlatista v tlakovom hrnci a vyberieme. D...
Potrebujeme tieto suroviny:vlašské orechy, čokoláda Väčšie kúsky vlašských orechov rozložíme na plech a opražíme v predhriatej ...
Potrebujeme tieto suroviny:bravčové plátky, anglická slanina, šunková saláma, sterilizované lečo, tvrdý syr, sladká smotana Mäso naklepeme, osolíme, položíme na každý kúsok plátok anglickej slaniny a...
Potrebujeme tieto suroviny:1 lyžica hrozienok, 200 g mrkvy, rum, šťava z polovice citróna, šťava z polovice pomaranča, 2 lyžice medu, jogurt, tabasco, škorica V sitku opláchnite hrozienka a nechajte ich odkvapkať. Odkvapkané hrozienka...
Potrebujeme tieto suroviny:500 g bielej predvarenej fazule, 600 g anglickej slaniny, 4 vajcia uvarené natvrdo, 1 väčší pór, soľ, čierne korenie, štipka cukru, ocot Fazuľu zalejeme vodou a uvaríme domäkka. Uvarenú fazuľu zlejeme, premiešame...
Potrebujeme tieto suroviny:1 kg hovädzieho mäsa, 150 g slaniny, 0,5 kg cibule, 125 g smotany, maslo, čerstvá paprika, soľ, mleté čierne korenie Slaninu nakrájame na kocky a spolu s polovicou nadrobno nakrájanej cibule o...
Potrebujeme tieto suroviny:4 teľacie rezne po 150 g, 200 g špargle, 100 g šunky, 100 g ementálu, 60 g masla, biele víno, soľ Rezne opečieme na masle a vložíme do ohňovzdornej misy vymastenej maslom, p...
Potrebujeme tieto suroviny:0,5 kg zemiakov, cibuľa, sušené huby, mrkva, zeler, petržlen, soľ, korenie, majorán, zelerová vňať, cesnak, olej, hladká múka Sušené huby namočíme na 30 minút do studenej vody. Zemiaky olúpeme, umyjeme...
|
|