Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 26. apríla, meniny má: Jaroslava

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
zemiaky, cibuľa, soľ, korenie, cukor, olej, ocot
Zemiaky uvaríme v šupke. Ešte teplé zemiaky olúpeme, nakrájame na kocky a p...


Potrebujeme tieto suroviny:
30 dkg banánov, šťava z jedného citróna, 11 dkg kryštálového cukru, 1/2 lyžičky vanilkového cukru, 150 ml smotany
Banány rozmixujeme a zmiešame s ostatnými prísadami, vlejeme do výrobníka z...


Potrebujeme tieto suroviny:
10 jabĺk, 250 g domáceho syra, 1 vajce, 3 lyžice cukru, vanilka, hrozienka
Z jabĺk vyberieme jadrovníky. Syr riadne premiešame s ostatnými surovinami ...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g mletého mäsa, 1 veľká cibuľa, 1 veľká mrkva, stonka zelerovej vňate, 1 lyžica olivového oleja, 5 palaciniek
Cibuľu, zeler a mrkvu nakrájame na kocky a opražíme na rozohriatom oleji. P...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g múky, 300 g masla, 1 lyžička citrónovej kôry, 180 g práškového cukru, 1 vajce, 1 prášok do pečiva štipka soli, 1 lyžička mletej škorice, pol misy čerešní, cukor
Maslo rozpustíme. Do veľkej misy dáme múku a prášok do pečiva a zamiešame, ...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 morčacie prsia, 1 cibuľa, 6 strúčikov cesnaku, kúsok zázvoru, soľ, čierne korenie, 1 lyžička kurkumy, 1 lyžička čierne horčice
Nakrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme nastrúhaný zázvor, cesnak a kore...


Potrebujeme tieto suroviny:
šťava z paradajok, menšie paradajky, 1 lyžička horčice, trocha cukru, 1 lyžica smotany
Šťavu z čerstvých paradajok vylisujeme a precedíme cez čistú handričku. Pri...


Potrebujeme tieto suroviny:
1,5 kg zubáča, 3 citróny, 50 g koreňovej petržlenu, 50 g cibule, korenie, soľ, 50 g slaniny, 1 lyžica maslové zápražky, 2 dcl hovädzieho vývaru, na plnku: 400 g candátího mäsa + pečeň zo zubáča + 50 g masla + 2 žĺtky + 50 g strúhanky + 50 g strúhaného ementálu + vetvička petržlenovej vňate + štipka muškátu + štipka korenia + soľ
Celého zubáča (bez žiabier) marinujeme 10 hodín vo vodou rozriedené citróno...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g diviny (srnčie alebo diviak), 500 g bravčového boku, 50 g masla 1 väčšia cibuľa, soľ, korenie, bobkový list, 500 g surovej bravčovej masti, 150 g sušených sliviek, 100 g vlašských orechov, 3 lyžičky zaváraných brusníc, 3 lyžičky ríbezľovej marmelády, 2 dcl bieleho vína (rulandské šedé), 2 cl hruškovica
Do hrnca alebo panvice dáme maslo a na ňom osmažíme zverinu aj bok nakrájan...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g štičího mäsa, stopka saturejky (nesmie sa krájať), 50 g masla, 2 lyžice hladkej múky, soľ, 1,5 l vody
Mäso sa saturejkou varíme asi 30 minút v slanej vode. Potom mäso vykostíme,...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!